En İyi 5 BCAA Supplement Ürünü

BCAA içerisinde dallı zincirli aminoasitlerden olan lösin, izolösin ve valin içermektedir. Bu aminoasitler kas kütlesini arttırırken aynı zamanda spor esnasındaki performansı da arttırmaktadır. Bu özelliklerinden dolayı sporcular tarafından oldukça fazla kullanılmaktadır.  BCAA kaslarda meydana gelen yorgunlukların azalmasına yardımcı olur ve antrenman sürenizi artırmasına yardımcı olur. Aynı zamanda BCAA faydaları arasında protein parçalanma seviyesini azaltmaktadır ve yağ yakımını hızlandırmaktadır.

Yapılan bir takım bilimsel çalışmalar sonucu vücutta bazı hormonlarında salgılanmasında görev aldığı ortaya koyulmuştur.

Sizler için piyasada en çok kullanılan en iyi BCAA ürünlerini derledik…

 

En İyi 5 BCAA

1- Scivation Xtend BCAA 384 Gr

Bu ürünün en önemli özellikleri kas gelişimini sağlaması, yağ yakımını hızlandırması ve spor sonrasında vücudun daha çabuk toparlanmasını sağlar. Spor esnasında ve sonrasında kullanılması gerekmektedir. Ürün 2:1:1 oranına sahiptir ve 7 gr BCAA içermektedir. Bu ürünü diğer ürünlerden ayıran en önemli özelliklerden biriside şeker içermemesidir. Üniversite çaplarında yapılan araştırmalar ürünün kendi kulvarı içerisinde en etkili ürün olduğu yönündedir. Ürünün bir paketi 30 servisliktir. ATP dönüşümüne katkı sağlar. Ürün aynı zamanda içerisinde elektrolit karışımı da içermektedir. Bu ürün profesyonel sporcuların kullanabileceği bir üründür. Ve en önemli dikkat edilmesi gereken nokta ise gainer ve protein tozu ürünleri ile karıştırılmaması gerekmektedir. Kreatin ve glutamin ürünleri ile kombine edilerek kullanılabilir.

Kullanım Önerisi: 1 ölçek Scivation Xtend BCAA ürününü 250 ml su ile karıştırarak spordan önce, sırasında veya sonrasında tüketebilirsiniz.

1 Ölçek Ürünün İçeriği

  • 72 gr sodyum
  • 1404 mg potasyum
  • 5 mg B6 vitamini
  • 3500 mg lösin
  • 2500 mg glutamin
  • 1750 mg izolösin
  • 1750 mg valin

Ürüne Web sitemizden ulaşın: Xtend Bcaa

 

2- Nutrich BCAA&Glutamine Complex 650 Gram

1 servis yani 4 ölçek Nutrich BCAA Glutamine Complex ürününde 5000 mg BCAA, 5000 mg L-Glutamine, 500 mg Taurin ve 75 mg Kafein bulunmaktadır.

Kullanım Önerisi: Yeni başlayan sporcular 4 ölçek (1 servis) Nutrich BCAA Glutamine Complex ürününü 300-500 ml su ile karıştırarak spor esnasında, öncesinde veya sonrasında tüketebilirler.

Ürünün bir servis miktarı 13 gramdır. Bunun 10,5 gramı protein, 0,12 gramı şeker ve 1 gramı da karbonhidrattan meydana gelir.

Nutrich BCAA&Glutamine Complex, yeşil elma aromasına sahip bir takviyedir. Bundan dolayı kullanımının son derece kolay olduğu söylenebilir. Elma aroması sayesinde, keyifle içilebilir. Ürünü kullanan kişilerin yorumları ve verdikleri geri bildirimler de çok iyi seviyededir. Çoğu kullanıcı üründen memnun olup tekrar kullanacaklarını dile getirmişlerdir.

Ürüne Web sitemizden ulaşın: Nutrich BCAA&Glutamine Complex

 

3- ONYX Nutrition BCAA 4:1:1 400 Gram

Bu ürün spor öncesi, esnası ve sonrasında kullanılabilen bir üründür. Her bir porsiyonu 5 gr ve 5 gr’ lık porsiyonun 4.2 gramı BCAA’ dır. BCAA’ nın içeriğine bakacak olursak;

  • 2800 mg lösin,
  • 700 mg valin ve
  • 700 mg izolösin bulunmaktadır.

Ürün 400 gr’ lık bir kutuda bulunmaktadır. Ve yaklaşık olarak 80 servis çıkmaktadır.

Tat konusuna gelecek olursak tadı diğer ONYX ürünleri gibi oldukça lezzetli. Karpuz aromalıdır. Bu sayede tüketimi oldukça kolaydır. Ve genel anlamda BCAA ürünleri tat konusunda oldukça kötüdür. Bu ürün bu soruna önemli bir çözüm getirmiş. Yoğun antrenmanlardan sonra bile kas ağrısı ve yorgunluk hissinin oluşmasını azaltmaktadır. Yüksek kalitede bir ürün olduğunu belirtmeden bu yazıma son vermek istemiyorum. İyi bir kalitede ve lezzetli bir ürün olsun diyorsanız seçiminiz ONYX Nutrition BCAA olmalıdır.

 

Ürüne Web sitemizden ulaşın: ONYX Nutrition BCAA

 

4- Multipower BCAA Powder 400 Gr

Multıpower BCAA toz formunda üretilen bir üründür. Toz formunda üretilmesinden dolayı hızlı emilmesi ve hızlı bir şekilde aktifleşmesi sporcular tarafından tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden birisidir. Bu ürün sporcuların günlük aminoasit ihtiyaçlarını ve BCAA ihtiyacını karşılamaktadır. 1 servis yani 2 ölçek üründe:

  • 3000 mg lösin,
  • 1500 mg izolösin,
  • 1500 mg valin bulunmaktadır.

Piyasada kiraz aroması ile bulunmaktadır. Kiraz aromasını seven kişiler için güzel bir alternatiftir.

Kullanım Önerisi: Orta ve ileri seviye olan kişiler 2 ölçek multipower BCAA ürününü 200 ml su ile karıştırarak spordan önce, spor esnasında veya spordan sonra tüketebilirler.

Ürüne Web sitemizden ulaşın: Multipower BCAA

 

5- Olimp BCAA Xplode 500 gr

Olimp markasının en çok satan ürünlerinden birisidir. Ürün sporcular tarafından oldukça fazla kullanılmaktadır. Üretim yeri Polonya’ dır. Ürün piyasaya toz formatında ve ananas aroması ile sunulmuştur. Hal böyle olunca tüketim kolaylığı açısından ve birçok yararlı etkisi sayesinde çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Her bir ölçeğinde 6 gr BCAA bulunmaktadır. Aynı zamanda her bir ölçeği 1 gr glutamin ve B6 vitamini içermektedir. Ürünün bir ölçeğinde aşağıdaki bileşenler bulunmaktadır.

  • L-Leucine 3 gr
  • L-Isoleucine 1.5 g
  • L- Valin 1.5 gr
  • Glutamine 1 gr
  • Vitamin B6 2 mg

Kullanım Önerisi: Orta ve ileri seviye kişiler için antrenmandan 40-45 dk önce 1 ölçek multipower BCAA’ yı 250 ml su ile karıştırarak tüketmeleri gerekmektedir.

Ürüne Web sitemizden ulaşın: Olimp BCAA Xplode

 

BCAA ile ilgili diğerin tüm ürünlerimiz için TIKLAYINIZ.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir