Hardline Kas Kombinasyonu

Estetik ve sağlık bir arada elde edilmek isteniliyorsa spor ve dengeli beslenme bir arada uygulanmalıdır. Ancak işin biraz daha profesyonel şartlar ve daha hızlı olarak ele alınması için çeşitli besin takviyelerinin kullanımı çok daha yüksek faydalar sağlayabilecektir. Düzenli spor programlarının yanında hardline kas kombinasyonu ile vücut içerisindeki hücresel sistem dengelendiğinde çok daha sıkı ve estetik vücut şekilleri elde edilecektir. Bu kombinasyonun içerisinde spordan önce ve sonra kullanımlar için faydalı olabilecek iki adet ürün bulunmaktadır. Spordan önce kullanımlar için Hardline amino full 300 tablet 100 adet servis sayısı olan tablet formunda bir ürün seçeneğidir.

hardline-kas-kombinasyonu-500x500

            Başlangıç seviyesindeki sporcular için spor öncesi ve sonrasında 3 er tablet kullanımı idealdir. İçeriğinde yüksek oranlarda amino asitler bulunduğu için bol su ile tüketilmesi çok daha uygun olabilecektir. İleriki düzeylerde kademe kademe artırılması gereken kullanım 4 ve daha sonrasında 5 adet tablete çıkarılabilir. Ürün içeriğinde whey proteini bulunmakta ve besin takviyeleri içerisinde en çok kullanılan protein içeriği olmaktadır. Emilimi çok hızlı olan bu protein kaslarda oluşan sıkı yapının korunmasına destek olabildiği gibi sıkılığın estetiğe dönüşmesinde de çok önemli katkılar sağlayacaktır. Bir porsiyon kullanımı 3 tabletten oluşmakta ve 3 tablet 10 kcal enerji ortaya çıkarmaktadır. Kreatin, kafein, taurin, B6 vitaminleri de içermektedir. amino asit içeriği olarak ta oldukça zengin olan ürün, GDO, renklendirici, Gluten gibi yapay katkı maddeleri içermemektedir. Hardline kas kombinasyonu içerisinde bir diğer ürün ise sadece spordan sonra kullanımlar için önerilen Hardline Whey 3matrix 2300 gram toz içerikli üründür. İçerisinde 52 adet servis bulunan ürün başlangıç seviyesinden itibaren kullanılabilir. İlk aşamada 2 ölçek bir bardak su içerisine karıştırılarak tüketilmelidir. Spordan sonra kullanımlarla başlanması vücut sistematiğinin alışması için büyük önem taşıyacaktır. İleriki seviyelerde sabah uyanıldığında da bir porsiyon kullanımında sakınca olmayacaktır. Artık vücut protein tozunun kullanımına iyice alıştığında spor öncesi bir porsiyon kullanımı ile de kasların sıkılığı destelenebilmesi uygun olacaktır.

Ürün içeriğinde kullanılan protein tozu konsantre olduğundan yüksek etkiler oluşturacaktır. Spor sonrasında vücut ihtiyaçlarını tam karşılar ve eksilen protein kaynaklarını çok hızlı bir şekilde yeniler. Hardline kas kombinasyonu içerisinde whey 3 matrix ürünü etkili whey proteinlerinden üç tanesinin karışımı olmaktadır. Çikolata ve çilek aroması ile de oldukça lezzetli kullanımlar ortaya çıkarmaktadır. 2 ölçek olarak kullanılan porsiyon miktarında yaklaşık olarak 44 gram toz ürün bulunmakta ve 35,3 gramının tamamı proteinlerden oluşmaktadır. Yağ ve karbonhidrat içerikleri ile de ürün içeriği zenginleştirilmekte, yapay katkı maddeleri içermemesi ile de helal olarak tüketilebilecek ürünler kategorisi altında tüm dünya sporcularına hitap etmektedir. Etki, lezzet ve fiyat olarak kullanıcılarından tam not olan ürün kas kombinasyonu ile çok daha etkili sonuçlar alınabilecek bir programın ürünü olabilecektir.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir