Olimp BCAA Xplode 500 Gram Ne İşe Yarar? Yorumlar ve İçeriği Nasıldır?

Olimp Markası Polonya menşeilidir ve Polonya’nın en büyük sporcu gıdaları üretici firmasıdır. 1990 yılında kurulmuştur ve 20 yılı aşkın bu sektörde yerini korumaktadır. Arge çalışmalarına çokfazla önem veren ve her geçen gün yeni formülleriyle ürettikleri ürünleri  geliştirmeye özen gösteren bir firmadır. Bu sebepledir ki dünyada en çok bilinen ve satışı yapılan markalardan biri haline gelmiştir. Yüksek hammaddeli ürünleriyle kullanıcılarını her zaman memnun edebilmeyi başarmış bir firmadır.

Marka güvenirliliğinin yüksek olmasından kaynaklı olarak geniş bir kullanıcı kitlesi edinmeyi başarmıştır. Ürünlerinin en çok satıldığı ülkeler Almanya , Avusturya, İsviçre ve İskandinav ülkeleridir. Ürettiği ürünlerden biri de Olimp BCAA Xplode 500 Gr ürünüdür. Spor yapan ve özellikle bcaa kullanmaya özen gösteren hemen hemenherkesin kullandığı, kullanmasa bile bildiği bir üründür.

Yüksek hammadde kalitesinden kaynaklı ürünlerinin vücutta çok iyi çalıştığı bu sektörde bilinmektedir. Bu üründe etki bakımından tam puanı hakedicek bir ürün diyebiliriz.
Fiyat-performans açısından en çok tercih edilenler arasında yerini korumaktadır. Ananas aromasıyla piyasada tanınmıştır ve ardından ülkemize kola aromasınında tedariği sağlanmıştır. Çeşitliliğe ve arge çalışmalarına önem veren bir firma olduğundan dolayı yelpazesini de her geçen gün genişletmektedir. Her bir ölçeğinde 6 gr BCAA içermektedir ve bunlara ek olarak glutamin ve B6 vitamini içeriği de mevcuttur.

B6 vitamini ile amino asitlerin verimliliğinin yükseltilmesi amaçlanmıştır. Kompleks olmasıyla da tercih edilebilirliğini arttırmış bir üründür. Bunlar haricinde ürünün şeker içermemesi de oldukça cezbedicidir. Her bir kutu içeriğinde 50 servis ihtiva eder.

 

 

Aromalar;

-Ananas
-Kola

İçerik Bilgisi;

Servis Miktarı : 1 Ölçek (10 gram)
Servis Sayısı: 50
Enerji – 0,3kcal
Protein – 0gr
Karbonhidrat – 0gr
Şeker – 0g
Lif – 0g
Sodyum – 0g
Yağ – < 0,1gr
Doymuş yağ – < 0,1gr
Lösin (BCAA) – 3g
Valin (BCAA) – 1,5g
İzolösin (BCAA) – 1,5g
Glutamin – 1g
B6 Vitamini (Piridoksin) – 2mg

Kullanım Bilgisi;

1 ölçeği 200ml su ile karıştırarak antrenman öncesi, antrenman esnası, antrenman sonrası veya ara öğünlerde kullanabilirsiniz. Üründe köpürme olabilmektedir. Bu ürünün herhangi bir şekilde içeriğinin bozuk olmasıyla alakalı değildir.
Öncelikle tozu suya koyduktan sonra kaşık yardımıyla karıştırmanız ve sonra shaker yardımıyla çalkalamanız tavsiye edilir. Bu şekilde köpürmeyi minimize etmiş olacaksınız.

Olimp BCAA Xplode 500 Gram Kullanıcı Yorumları;

– Yıllardır hiç değiştirmeden kullandığım tek Bcaa Olimp BCAA Xplode’tur.
– BCAA’lar benim için ikiye ayrılır Olimp ve Diğerleri.
Olimp BCAA Xplode yorumları nasıl diye soranlara itafen, ”tat, karışım, etki” triplesına sahip tek ürün.

Olimp BCAA Xplode Saklama Koşulları:

– Ürünü oda sıcaklığında saklayınız.
– Tercihen çok sıcak havalarda buzdolabında saklayabilirsiniz.
– Paketi açtıktan 6 ay içerisinde tüketmenizi öneririz.

 

Ürünü Satın Almak İçin Tıklayınız

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir