Scivation Xtend 384 Gr BCAA Nedir, Ne işe Yarar ?

Scivation Xtend BCAA hakkında sizleri kısaca anlayacağınız şekilde bilgilendirmek amacıyla bu makaleyi yazmak istedim. Xtend’in kendine özgü bir formulasyonu vardır. Scivation Xtend kas yapımına,yağ yakımına ve antrenman sonrası toparlanmanıza yardımcı olur.

Scivation Xtend BCAA ‘nın kullanımı :

Aynı sınıf benzer ürünlerin dışında Scivation Xtend antrenman sonrası değil, antrenman esnasında kullanılmalıdır.Ürün oldukça gelişmiş bir ürün olduğu için spora yeni başlayanların daha çok klasik bildiğimiz BCAA ürünlerini kullanmaları daha iyi olacaktır.Orta ve ileri seviyeye gelmiş sporcuların ise bu ürünü kullanmaları uygun olacaktır.

Kategorisinde yılın en iyi BCAA’sı seçilmiştir.10 yılı aşkındır piyasada olan ürün hala kendi kategorisinde zirvededir.Özellikle vurgulamak istiyorum.Kuvvetli ve farklı içeriği sayesinde en çok satılan BCAA takviyelerinden birisidir..2:1:1 oranına sahip 7 gr bcaa,glutamine,çeşitli elektrolitler içeren kompleks bir içeriğe sahiptir.Şunu da ek olarak söylemek isterim şeker içermez.Vücutçular,atletizm sporcuları,dövüşçüler ve diğer spor dallarıyla uğraşan sporcuların,daha uzun,sert ve yoğun antrenmanlarına yardımcı olan Xtend fiyat olarakta gayet satın alınabilir bir üründür. Fiyatı 119 TL’dır.İçeriğinden 30 servis çıkmaktadır. Bu demek oluyor ki; 30 antrenman bu ürünü kullanabilirsiniz. Serviş başı ücreti 3,97 TL’na tekabul etmektedir.Protein sentezine yapılabilecek maksimum efekt amaçlanırken enerji seviyelerini dengeleme gibi bir farklı işlevi de birlikte yapabilmektedir.Bir diğer önemli etkiside toparlanma sürecine olan olumlu etkisidir.Ağırlık antrenmanı sonrası etkisini size direkt olarak hissettirecek bir takviye ürünüdür.ATP dönüşümüne ve laktik asit üzerine pozitif efektleri sayesinde antrenman performansınızın farklı aşamalara gelmesinde büyük yardımcı olur.BCAA amino asitleri transferini ve hücre hidratasyonunu  maksimum seviyeye çıkarıp,kasların kasılma oranına da pozitif etki eder.

Son olarak ise aromasından söz edeceğim. Türkiye piyasasında genel olarak karpuz ve mango aromaları mevcuttur.Lezzet konusunda da kullanıcılarından 10 üzerinden 10 almayı başarmıştır.

Satın Almak İçin Tıklayın : Scivation Xtend

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir