Universal Casein Pro 909 Gr

Marka olarak UNIVERSAL firması dâhilindedir. Bu yazımız içerisinde söz konusu olan ürün hakkında pek çok bilgiye yer vereceğiz. Bu bilgilerin size son derece yarar sağlayacağını düşünmekteyiz. İnternet ortamında yer alan alış veriş sitelerinde kolayca bulabileceğiniz ürün piyasa üzerinde de pek çok mağazada satışa sunulmaktadır. Universal Casein Pro 909 Gr ürününü kullanmak isteyen sporcular için de ayrı ayrı kullanım önerilerimizi sizlere aktaracağız. Ürünün içerik değerlerini merak eden sporculara da bu yazımız faydalı olacaktır. Öncelikle söz konusu olan ürünün servis sayısı 28 olarak belirtilmiştir. 909 gram kadar da servis miktarı olarak sunulan ürünün servis başı fiyatı 5,68 TL değerinde bulunmaktadır.

universal-casein-pro-909-gram-500x500

Bu ürünü kullanmak isteyen arkadaşlarımız için de kullanım önerilerimizi paylaşmak isteriz. İlk olarak başlangıç seviyesinde yer alan arkadaşların bu ürünü kullanmamalarının daha uygun olacağını belirterek başlamak gerekir. Orta seviyede bulunan sporcuların 1 ölçek toz ürünü 400 ml süt ile tüketmeleri gerektiğini söyleyebiliriz. Tabi bu ürünü yatmadan önce kullanmanızı tavsiye edebiliriz. İleri düzey sporcu arkadaşların da aynı şekilde 400 ml süt ile 1 ölçek toz ürünü yatmadan önce tüketmeleri gerektiğini tavsiye etmekteyiz. Universal Casein Pro 909 Gr ürününün içerik değerlerinden bahsetmeden önce Universal markası hakkında ayrıntılı açıklamalara yer vermek isteriz. Universal markası 1983 yıllarında Amerika merkezli olarak kurulmuş bir firmadır. Aynı zamanda ülkemize 1996 yıllarından itibaren ithalat işlemlerinin gerçekleştiği bir supplement markasıdır. Diğer rakip firmalara göre de öne çıkmasını sağlayan pek çok artı özelliği bulunmaktadır. Bunların haricinde ürettiği ve satışa sunduğu ürünlerden elde ettiği gelirlerin büyük bir bölümünü ürün geliştirmeye ve ARGE’ye ayırmış olan bir firma olmaktadır. Firmanın ilk misyonu her daim yüksek kaliteli supplementi en son kullanıcılara ulaştırmak olarak bilinmektedir.

Universal markasına ait olan ürün çikolata tadı ile sporcuların ilgisini çekmektedir. Toz forma sahip olan ürün aynı zamanda bir tür kazein çeşidi proteindir. Universal Casein Pro 909 Gr ürününün içerik değerlerinden de bahsetmek isteriz. Söz konusu olan ürünün servis miktarının 1 ölçeği 33 gram olarak belirtilmiştir. 117 kalori oranında enerji değeri bulunmaktadır. 0,3 gram değerinde doymuş yağ oranının yanı sıra 1 gram kadar toplam yağ değeri bulunmaktadır. Trans yağ değeri ürün içerisinde bulunmamaktadır. 41 mg kadar da kolesterol değerine sahiptir. 143 mg kadar sodyum değeri yer almaktadır. Bunların haricinde 1er gram olarak şeker ve yağ içerdiğini yine değerleri arasına ekleyebiliriz. Toplam karbonhidrat değerinin 3 gram kadar olduğunu da belirtmek gerekir. Çok merak edilen bir diğer özelliği de protein değeridir. 24 gram kadar protein ürün içerisinde bulunmaktadır.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir