En İyi Protein Tozları

Sporla uğraşan kişilerin en önemsedikleri konu, kaslarını diri ve güçlü tutmaktır. Sporcu için kas ve adale yapısı çok önemlidir. Asla deforme olmamalıdır ve her zaman sertliğini korumalıdır. Kasları bu şekilde sağlıklı bir şekilde canlı tutabilmek için ilk önce beslenme programınıza çeki düzen vermeniz gerekir. Fakat çoğu zaman da yediğiniz içtiğiniz şeyler, kaslarınız için yeterli gelmeyebilir. Böyle durumlarda mutlaka takviyeler almanız gerekir. Bu takviyelerde protein tozlarıdır.

Protein tozunu, sadece sporcular kullanmazlar. Vücudunun belli bölgelerinden kilo almak isteyen çok zayıf insanlarda kullanır.

Hatta çok kilolu olup, yağlarını kasa çevirmek isteyen kişilerde bu tozlardan kullanır. Egzersiz eşliğinde bu tozu tüketen kişiler kısa sürede çok kaslı bir görünüme sahip olacaktır. Tabi ki bu esnada egzersiz hocasının verdiği programa da harfiyen uymanız gerekir. Şimdi sizlere bu konuda dünyada isim yapmış tozlardan bahsetmek istiyoruz.

En İyi 5 Protein Tozu

1) Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 2273 Gr

Ürünün çıkış noktası Amerika’dır. Kısa sürede etkili yapısıyla, sporcular ve bu camianın içinde ki kişiler tarafından beğenilmiştir. Şuan tüm dünyayla birlikte, ülkemizde de en çok vitamin tozları sıralamasında başı çekmektedir.

Bir sporcunun ve vücut geliştirmek isteyen kişinin en çok ihtiyacı olan Aminoasit minerali en çok bu tozun için de bulunmaktadır. Ayrıca buna ek olarak, sindirimi çok kolaydır ve kesinlikle bağırsak sorunlarına yol açmaz. Bu özellikleri ile de büyük beğeni toplayan bir tozdur.

Bu tozun içinde barındırdığı vitaminlere gelecek olursak; içinde en çok “Whey Proteini” ihtiva eder. Kısa ismi WPA olan bu protein, her yüklenmesinde siz 24 gram vücudunuza protein almış olacaksınız. Emilime olan faydasıyla, siz farkında bile olmadan normal beslenme esnasında aldığınız gıdalarında vücudunuzda ki faydaları artacaktır. İçinde bu kadar çok faydayı barındıran bir tozun fiyatı da doğal olarak diğerlerine göre bir miktar daha yüksektir.

1 Ölçeğinde ki içerikler; 23,9 Gram Protein,  1,8 Gram Karbonhidrat, 1,1 Toplam Yağ, 1,2 Gram Şeker, 113 Kcal Enerji

Satın Almak İçin: Optimum Whey

 

 2) Multipower 100 Pure Whey Protein

Multipower, Almanya’da ilk kez üretilmiş ve şuan tüm dünyada satılan bir üründür. Sporcuların en çok tercih ettiği tozların başında yer alır. Bugüne kadar şeffaf sarı şişede satılan Whey Protein ürünü, Firma tarafından alınan bir kararla üretimine ara verilmiştir. Ürün daha çok geliştirilerek, farklı bir şişede tekrardan piyasaya sürülmüştür. Şuan piyasaya yeni sürülen ürünün özelliklerini sıralayacak olursak; protein miktarı 24 gramdır.

BCAA maddesi eski ürüne nazaran, bu yeni üründen çok daha fazla ihtiva edilmiştir. Yenilenen ürün, birçok rakip firmada olan eksikleri tamamlayarak piyasaya sürüldüğü için şuan Vitamin tozları içinde en donanımlı yapıya sahip olan tozdur.

Satın Almak İçin Tıklayın: Multipower 100 Pure Whey Protein

 

3) The Protein Works Whey Protein

Avrupa ülkeleri baz alındığı zaman, Avrupalının en çok tükettiği toz The Protein Works Whey Protein tozudur diyebiliriz. Ülkemizde son birkaç yıldır satılan bu toz, Avrupa da uzun yıllardır, en çok beğeniyle tüketilen vitamin tozudur. Bu tozun Avrupa da bu kadar çok tutulmasının nedeni olarak, ünlü İngiliz takımı Evortan takımına sponsor olmasını söyleyebiliriz. İlk günden itibaren firma temsilcilerinin uyguladığı kalite politikasının meyvelerini her zaman toplamışlardır. Kaliteli ürünleriyle spor camiasında kısa sürede beğeni toplamıştır. Ürünün içine lezzet katması için eklenmiş olan özel aromalar ürünün beğenisini daha da arttırmıştır.

Ürünün Özellikleri:

  • Helal sertifikayla satılan çok az üründen bir tanesidir.
  • Ürünün hem toz hali hem de kapsülü piyasada rahatlıkla bulunabilmektedir.
  • Assesülfam ve Suklaroz maddeleri içermeyen çok az Protein tozundan bir tanesidir.
  • Hiçbir sindirim sorunu yaşatmaz.
  • Vejetaryen kişiler rahatlıkla kullanabilirler.

Satın Almak İçin Tıklayın: The Protein Works Whey Protein

 

4) Elite Labs %100 Isoblend

İzole bir protein ürünü olduğu için, vücutta tam 8 saate kadar etkin olarak kalır. Hidrolize özelliğinin yanında İzole özelliği de eklenince, sindirimi çok kolaylaştırır. İçinde 4 ayrı protein maddesi ihtiva eder. İçerisinde kesinlikle şeker ve yağ bulunmamaktadır. Onun içinde kalori değeri oldukça düşüktür.

Satın Almak İçin Tıklayın: Elite Labs Isoblend

 

5) Dymatize ISO 100

Dymatize firmasının birbirinden farklı pek çok ürünü bulunmaktadır. Firmanın kilo aldırma ürünlerine ek olarak ürettiği ISO 100 protein tozu çok etkili ve başarılı bir üründür. Diğer protein tozları 1 ölçekte 24 Gram protein ihtiva ederken, bu tozda 25 gram protein bulunmaktadır. % 100 Hidrolize edilmiş bir üründür. Bu sayede ürün kana çok daha hızlı bir şekilde karışır ve etkisini daha kısa bir sürede gösterir. Piyasada satılan en saf protein tozu olan ISO 100 tozunu, Antrenmandan hemen sonra almanızı tavsiye ediyoruz.

Satın Almak İçin Tıklayın: Dymatize Iso 100

 

Diğer tüm Protein tozu ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz: https://www.aloprotein.com/protein-tozu

 

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir