En İyi Yağ Yakıcılar

Şekilli ve düzgün bir vücuda sahip olabilmenin ilk yolu, vücudumuzun belli bölgelerinde biriken yağlardan kurtulmaktan geçer. Yağ kütleleri her zaman, insan vücudunda çirkin bir görünüme sahip olurlar. Ayrıca sağlık açısından da yağ oranının yüksek olması, her zaman için tehlikeli hastalıkların başlangıcı olur.

Bu yağlardan tamamen kurtularak, kaslı bir yapıya sahip olmak için önce yağlarınızı yakmalısınız. Çoğu zaman bu yağların yakılmasında, sadece spor ve diyet yeterli kalmayabilmektedir. Böyle durumlarda bizim sizlere tavsiyemiz, yağ yakıcı ürünlerden destek almanızdır. Vücut geliştirme sporuyla ilgilenen kişiler bu ürünlerden sıklıkla kullanırlar. Fakat vücut geliştirme yapmadan da fazlalık yağlardan kurtulmak için herkes bu ürünlerden kullanabilir. Bu ürünü kullanırken yağlarınızın erimesini oturarak beklerseniz, boşuna beklersiniz. Çünkü bu ürün tamamen sporla birlikte alındığı taktirde etkili bir fayda sağlamaktadır. Bu ürünü kullanmaya başlamadan önce, sağlam bir spor programıyla birlikte, dengeli beslenmeye başlamalısınız. Bunlarla birlikte ürünü de kullanırsanız, çok kısa sürede fazlalık yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Bu ürünlerin bedene en büyük katkıları, yağ yakım hızını maksimuma çıkartmalarıdır. Özellikle vücut geliştirme sporuyla uğraşan kişilerin, vücutlarında ki yağ oranı çok önemlidir. Kesinlikle %10 üzerine çıkmamaları gerekir. Aksi taktirde hiçbir zaman baklava dilimi bir karna sahip olamazlar. Bedenlerinde ki fazlalık yağları yakmak için Vücut geliştirme uzmanları bu üründen sıklıkla kullanırlar.

En Etkili 5 Yağ Yakıcı Ürün

1) Animal Cuts

Vücut geliştirme sporuyla uğraşan sporcular için, Universal firmasının hazırladığı çok etkili bir üründür. Animal Cuts bünyesinde 7 farklı özellik bulundurur.

* Termojenik Kompleks: Resberyy ve Kafein maddelerini içerir. Bu maddeler her şeyden önce iştahınızı keseceklerdir. Sonrasında da vücut ısınızın yükselmesini sağlayacaktır. Bu sayede çok kolay bir şekilde yağ yakma olayını yakalayacaksınız.

* Metabolik Kompleks: Yeşil çay ve kavrulmuş kahve çekirdekleri yardımıyla, metabolizmanızın çok hız kazanmasını sağlar.

* Diüterik Kompleks: Vücudunuzda bulunan fazla suyu atar. Böylece kaslarınız daha belirgin bir hale gelir.

* Kortizol Engelleyici Kompleks: Diyet yapan insanlar, çok çabuk strese girerler. Çünkü açlık vücutta ki stres hormonunun salgılanmasına yol açar. Kortizol hormonu özellikle, göbek çevresinde yağların birikmesine olanak sağlar. Bu ürün sayesinde, kortizol hormonun çalışma hızı düşer ve göbek çevresinde ki yağlanmanın önüne geçilmiş olur.

* İştah Kompleksi: İçinde iştah kapatıcı Jojoba tohumu bulunur. Yağ yakmanın yanında iştah kapatma özelliği de mevcuttur.

* Zihinsel Kompleks: Diyet ve spor dönemlerinde, zihinsel faaliyetler azalır. Bu ürün sayesinde zihinsel faaliyetleriniz artacaktır.

* Bıyo- Kullanılabilirlik Kompleksi: Sindirimi kolaylaştırır.

Animal Cuts, yağ yakıcı ürünler içinde sporcularında en çok memnun kaldığı ve herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğimiz bir üründür.

Satın Almak İçin Tıklayın: Animal Cuts

 

2) Grenade Detonator

Bu ürünü diğer ürünlerden ayıran en belirgin özelliği, içinde ihtiva ettiği bomba etkisi yaratan maddelerdir. Şöyle ki; ürünün içinde yer alan her madde ayrı ayrı enerji deposudur. Ürünün içeriği;

*200mg Arnavut biberi

*420mg Turunç özü kabuğu

* 500mg Yeşil çay özü

*25mg Fenialanin

*10mg Kavrulmamış kahve özleri

*225mg Kafein

Ürünün içinde yer alan maddeler yağ yakmanın yanında metabolizmayı hızlandırır. Sadece metabolizmanızı hızlandırmak için de bu ürünü kullanabilirsiniz. Yine içinde yer alan kafein ve fenialanin maddeleri de iştah kesme konusunda çok etkilidir. Diyet yaparken bu ürün size, iştahınızın kapanması konusunda çok yardımcı olacaktır. Kafein kullanımına alışkın olmayan insanlarda, birden fazla alınması yan etki yaratabilir. Bu yan etkide baş ağrısıdır. El bombasını andıran bir şişeyle oldukça dikkat çekici ve şık bir tasarıma sahiptir.

Satın Almak İçin Tıklayın: Grenade Detonator

 

3) Nutrich Carnirich Thermo 3000 mg

Bu ürün yerli ve milli olması sebebiyle, bizim için hepsinden daha kıymetlidir. Aloprotein Firmasının ürettiği yerli yağ yakıcı ürünüdür. Hem ülkemizde üretilmesi, hem de piyasada yeni olmasından dolayı fiyatı diğer ürünlerden daha ucuzdur. Bu ürünün yağ yakma özelliği kafein ve yeşil çay desteğiyle güçlendirilmiştir. Bedene alındıktan kısa bir süre sonra vücut ısınız artacaktır. Bu  ısıyla yapılacak egzersizlerde kolaylıklar yağlarınız yanacaktır. Limon aramasıyla tatlandırılmış olan ürünün içimi de çok güzeldir. Ürünün içindekiler;

*Limon aroması

*Yeşil çay 50 mg

*Protein 3 gr

* Enerji 12 kcal

* Yağ <1 gr

*Karnitin 3000 mg

*Yüksek servis sayısı (33 servis)

*Kafein 50 mg

Satın Almak İçin Tıklayın:  Nutrich Carnirich Thermo

 

4) Powerlife Nutrition Carnimax

Bu özel ürünün üretimi Türkiye’de yapılıyor. Fakat ürünün hammaddesi Almanya’dan gelmektedir. Üretimi ülkemizde olduğu için fiyatı son derece makul, kalitesi de üst düzeydedir. Ürün müşterilerine 1 Litrelik şişerlerde satılmaktadır. Ürünün içeriği;

*Kafein 48 mg

*Karnitin 3000 mg

*B6 2 mg

*Servis sayısı: 33

*Enerji 12 kcal

*Yeşilçay 48 mg

Satın Almak İçin Tıklayın:  Powerlife Nutrition Carnimax

 

5) SSN Carniflame

20 Ampülden oluşan kutularda satılan ürün, metabolizmanın hızlanmasında çok etkilidir. Ürünü kullanırken, vücut ısınızın yükseldiğini hissedeceksiniz. Bu sizin yağ yakma seviyesine yaklaştığınızın habercisi olacaktır. Bu durumda hemen egzersize başlamanızda fayda olacaktır. Bizim size bu konuda ki tavsiyemiz, spora başlamadan 20 dakika önce mutlaka bu ilacı almanız. 20 dakika sonra spora başladığınız da vücut ısınız en üst seviyeye ulaşmış olacak ve yağ yakmanız çok daha hızlanacaktır. İçeriği;

*3000 Mg L-Carnitine

*60 Mcg Krominyum Pikonat

*1000 Mg İnsülin

*200 Mg Yeşil Çay Ekstresi

*200 Mg Citrus Aurantium

*200 Mg Tirosin

*200 Mg Taurin

*5 Mg Piperin

*100 Mg Kafein

*40 Mg C Vitamini

*1 Mg B6 Vitamini

*1 Mg B3 Bitamini

Ürünün içinde yer alan Carnitine, yağ yakma konusunda etki gösterirken, Taurin maddesi de stresi azaltmaktadır. Çok yönlü ve çok etkili bir üründür.

Satın Almak İçin Tıklayın:  SSN Carniflame

 

Diğer yağ yakıcı ürünlerimize ulaşmak için TIKLAYINIZ

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir