Hangi Protein Tozu Daha Ucuza Geliyor? İçerdikleri Protein Miktarları Ne Kadar?


1-Optimum Nutrition Gold Standard Whey Protein 2273 Gr

 

Optimum Markasının whey protein ürünü Amerika’nın en çok satan ürünlerinden biridir. İzole ve Konsantre Whey Protein içeriği vardır. 1 ölçeği 30 gr bu ürün her porsiyonda 24 gr Protein içermektedir. Protein haricinde ise 5,5 gr Bcaa ve 4 gr Glutamin içeriği vardır. Servis sayısı ise aromaya göre farklılık göstermektedir. Ortalama olarak 74 servislik bir ürün diyebiliriz. Çilek, muz, vanilya, kurabiye, çikolata-yer fıstığı, duble çikolata ve karamel aromaları mevcuttur. Servis başı maliyeti ise 3,23 TL’dir. 1,8 gr karbonhidrat içeriğinin 1,2 gr’ı şekerdir.
2-Nuclear Nutrition Atomic Whey 2270 Gr
Nuclear Nutrition markasının whey ürünü aroması ve ambalajıyla hızlı bir şekilde tanınmış ve piyasada kendisine yer edinmiştir. Üst düzey aromaya sahip olan bu ürün kullanıcılar tarafından çok beğenilmektedir. 1 ölçeği 30 gr’dır ve her porsiyonda 23 gr protein ihtiva etmektedir. Glutamin yerine Glutamik Asit kullanılmıştır ve her porsiyonda 3,4 gr Glutamik Asit ihtiva etmektedir. Bcaa oranı ise porsiyon başı 5,6 gr’dır. Limonlu chessecake ve kurabiye aromaları mevcuttur. Porsiyon başı maliyet ise 3,19 tl’dir. Bir kutu toplam 75 servis içermektedir. 1,3 gr karbonhidrat içeriğinin tamamı şekerdir.
3-Multipower %100 Pure Whey Protein 2000 Gr

Sektörün en köklü markalarından biridir. Almanya menşeilidir Karamel, çilek, muz-mango ve çikolata aromalarına sahiptir. Üst düzey tatlara sahiptir. Bir porsiyonu 30 gr’dır ve her porsiyonda 24 gr protein ihtiva etmektedir. 1,4 gr karbonhidrat içeriğinin 1 gr’ı şekerdir. Porsiyon başı 5,7 gr bcaa içermektedir. Bir kutu 67 servis içermektedir. Ürünün servis başı maliyeti 4,31 tl’dir.
4-Weider Premium Whey Protein Tozu 2300 Gr
Weider ilk supplement firmalarından biridir ve piyasanın en çok bilinen whey protein ürünlerinden biri de Premium whey ürünüdür. %20 izole ve %60 konsantre whey’den oluşmaktadır. Çikolata, muz, tarçın, vanilya-çilek, vanilya-caramel ve stracciatella aromalarına sahiptir. %25 bcaa oranına sahiptir. Her porsiyon 30 gr’dır ve her porsiyonda 23 gr protein ihtiva etmektedir. Glutamin ve Glutamik asit aynı anda kullanılmıştır. Her porsiyonda 2 gr saf formda glutamin bulunmaktadır. 5,7 gr servis başı bcaa içermektedir. Toplam 77 servis ihtiva eder ve servis başı maliyeti 3,83 tl’dir.
5-Nutrich Prorich Whey Protein 2310 Gr

Nutrich Markası Türkiye menşeili yeni bir markadır. Uygun fiyat ve yüksek kalite felsefesi ile satış yapılmaktadır. Kullanan kişiler ürünlerden memnun denilebilir. İlk çıktığı andan itibaren çok fazla satış sayısına ulaşmış bir üründür. 70 servislik bir üründür. Servis başı maliyeti sadece 2,27 Tl’dir. Her porsiyon 33 gramdır. 33 gr’lık bir porsiyonda 23 gr protein bulunmaktadır. Her porsiyonda 5 gr karbonhidrat ve 2,5 gr şeker bulunmaktadır. Porsiyon başı 2 gr kreatin monohidrat içerir. Whey protein izolesi ve konsantresinden oluşmaktadır. 6 gr servis başı bcaa oranı vardır. Aroma olarak ise tek aroma seçeneği mevcuttur o da sütlü çikolatadır.
6-BSN Syntha-6 Edge 1870 Gr
Bsn Markasısupplement piyasasında en çok bilinen markalardan biridir. Syntha-6 ürünü ise çok fazla kişi tarafından kullanılmış kompleks bir proteindir. İçeriğinde 6 farklı protein çeşidini barındırmaktadır. Bir kutu toplam 48 servistir. 37 gr olan bir servisinde 24 gr protein mevcuttur. 3,5 gr yağ ve 4,8 gr karbonhidrat içeriği mevcuttur. 1,4 gr şeker içermektedir. Aroma olarak çilek, çikolata ve kurabiye aromaları mevcuttur. Ürünün servis başı maliyeti ise 4,15 Tl’dir.
 

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir