Hardline Vejeteryen Kas 2 Kombinasyonu

Hayatının içine spor yerleştirmeyen insanlarda metabolizmalarda sorunlar oluşmakta, tıkanan hücresel işleyişler pek çok organ faaliyetini olumsuz bir şekilde etkilemektedir. Düzenli egzersizin sağlıklı ve kaliteli bir yaşamda etkisi çok büyük olmakta, bunun yanında spor çalışmalarında daha sistematik ve düzenli olan sporcular ek besin takviyelerine ihtiyaç duymaktadırlar. Hardline vejeteryen kas 2 kombinasyonu vücut geliştirme çalışmaları yapan sporcular için özel bir besin takviyesi olabilecektir. Farklı özelliklerde proteinler bulunmakta, vejetaryen bireyler için özel olarak hazırlanmış ürün kombinasyonu ile Hardline marka olarak yüksek kalite sunmaktadır. Paket içeriğinde dört adet ürün bulunmaktadır.

hardline-vejeteryan-kas-2-kombinasyonu-500x500

            Bunlardan ilki Hardline Vmax protein 2300 gram ürün içerisinde 82 adet servis bulunmaktadır. Başlangıç seviyesi için antrenmanlardan yarım saat önce ve sonra birer ölçeği bir buçuk bardak su ile karıştırarak tüketmek önerilmektedir. Dozajların seviye ilerledikçe artırılması önerilmemekte, aynı kullanım şekli spor çalışmaları ile birlikte yürütülmelidir. Çikolata aroması ile çok keyifli bir içecek haline gelen ürün, bitkisel özellikler içeren bir protein tozudur. Esas maddesi soya olmakta, destekleyici özellikleri ile karma amino asitler ve enerji sağlayan maddelerde içerik zengin hale getirilmiştir. Soya proteini çok zengin bir yapısı olduğu bilinmekte ancak whey proteinine göre biraz daha düşük bir enerji değeri bulunmaktadır. Bir ölçek servis miktarı yaklaşık olarak 28 gram olmakta ve 25 gramı protein olmaktadır. Karbonhidrat, kreatin monohidrat, yağ, taurin içeriği ile de hayatında ete yer olmayan sporculara özel bir kas sıkılaştırıcı ürün olabilecektir. Hardline vejeteryen kas 2 kombinasyonu ürün paketi içerisindeki bir diğer ürün ise hardline carbopure 4000 gram toz içerikli üründür. 87 adet servis âdeti bulunan ürünü başlangıç seviyesindeki sporcuların kullanması önerilmemekte, birkaç aşama sonrasında spor çalışmalarından yarım saat önce ve sonrasında bir saat içerisinde birer servis kullanımı ideal kullanım şekli olacaktır. Günlük iki servis yeterli olacaktır. Ürün içerik olarak mısırdan üretilmektedir. Özellikle spor öncesi ve sonrası kullanımlarda yüksek düzeyde enerji sağlamaktadır. Spor antrenmanlarında yoğunlaşan aşamalarda çok önemli bir destekler sunan ürün, yapay içerikleri bulunmadığından doğal bir kompleks olmaktadır. Servis miktarı iki ölçektir. Ve yaklaşık olarak 46 gram içeriğinin tamamı proteinlerden oluşmaktadır.

Üçüncü bir ürün ise hardline vitamin mineral 120 tablet olmakta, 60 servis sayısı bulunmaktadır. Tüm seviyelerde 4 adet tablet kullanımına kadar çıkılabilmekte ve püf noktası olarak bol su eşliğinde tüketilmesi özelliği bulunmaktadır. vitamin ve mineral açısından zengin bir kompleks olan ürün içeriğinde A, D, E, K, C ve B vitaminleri başta olmak üzere çok çeşitli bir içerik yapıya sahiptir. Hardline vejetaryen kas 2 kombinasyonu paketinin bir diğer ürünü Hardline shaker olmakta, ithal bir ürün olmaktadır. Makine de ya da elle yıkanabilme özelliğinin yanında sızdırmazlık özelliği de bulunmaktadır. Son olarak hardline köpekli anahtarlık ta ürün paketi içerisinde hediye olarak bulunmakta, paket içeriği ile yapılacak düzenli spor çalışmaları istenilen estetik vücut şeklini ortaya çıkarabilecektir.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir