Instagram Fenomeni En Kaslı 5 Kadın

Vücut Geliştirmeci Kadınlar

Vücut Geliştirmeci Kadınlar

En kaslı vücut denildiği zaman akla ilk olarak erkekler gelir. Fakat kadınların da bu alanda oldukça iddialı olduklarını söylemek yanlış olmayacaktır. Öyle ki, sosyal medya üzerinde fenomen olan çok sayıda kadın vücut geliştirici olduğu bilinir. Dünyanın en fazla kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Instagram’daki durum incelendiğinde, bazı kadın sporcuların ciddi bir takipçi kitlesi olduğu görülecektir.

Kadınların genel olarak erkeklere göre nispeten daha az vücut geliştirme sporlarına ilgisi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Fakat bu alanda boy gösteren kadınların elde ettikleri başarı, son derece dikkat çekicidir. Yazımızın devamında Instagram fenomeni en kaslı 5 kadın hakkında detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

 

1. Nataliya Kuznetsova

Nataliya Kuznetsova, ortalama bir kadın vücut geliştiricisi değildir, çok daha fazlasıdır. Sahip olduğu vücuda bakıldığı zaman, bütün kaslarının son derece gelişmiş oldukları rahatlıkla görülecektir. Rus sporcu, bu vücuda sahip olabilmek için düzenli ve uzun süreli egzersizler yapmıştır. Elde ettiği başarı ise son derece etkileyicidir. Bu ünlü ismin Instagram’da yarım milyondan fazla takipçisi vardır ve bunların sayısı hızla artmaktadır. Vücut geliştirmeye ilgi duyan hemen herkes, bu ismi takip etmektedir.

 

2. Stefi Cohen

Vücut geliştirme dünyasında adeta bir ikon olan Stefi Cohen, Instagram üzerinde de oldukça popülerdir. Göründüğünden çok daha güçlü olan bu isim, 25 dünya rekoruna sahip. Kırmış olduğu rekorların sayısı dahi tek başına, Stefi Cohen isminin ne kadar önemli olduğunu göstermeye yeterlidir. Elde ettiği başarılardan bir kısmını, kilo vererek 114 kiloya düştükten sonra elde etmiştir.

Bu Yazı da İlginizi Çekebilir: Alt Karın Yağlarını Nasıl Eritirim?

 

3. Bakhar Nabieva

Intagram’da 2,8 milyon takipçiye sahip olan Bakhar Nabieva, vücut geliştirme alanında adeta bir yıldızdır. Sahip olduğu hatlar, güçlü bacak kasları ve diğer alanları ile dikkat çeker.

 

4. Linda Durbesson

Instagram’da bir milyondan fazla takipçisi olan Linda Durbesson, burada farklı bilgiler paylaşmaktadır. Sahip olduğu kaslara hangi egzersizlerle ulaştığı konusunda farklı ipuçları vermektedir. Bu durum takipçi sayısının artmasını sağlamaktadır.

Bu Yazı da İlginizi Çekebilir: Vücut Geliştirmede Başarılı Olmuş 5 Hollywood Ünlüsü

 

5. Shanique Grant

İki defa Mrs. Olympia şampiyonu olmayı başaran Shanique Grant, bu başarıyı hak ettiğini kasları ile adeta ispat etmektedir. Bu alanda zirveye 2018 ve 2019 yıllarında ulaşmıştır. Bu durum, Instagram’da yüz binlerce takipçi toplamasına imkan vermiştir.

Burada bahsedilenler haricinde de çok başarılı sporcular bulunmaktadır. Bunların bir kısmı profesyonel alanlarda farklı başarılar elde etmiştir. Bazıları ise hayallerindeki kaslı vücuda sahip olmuş ve bunu nasıl yaptığına ilişkin detayları paylaşmaktadır. Dolayısıyla da Instagram fenomeni olmayı başardıkları söylenebilir. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar, bu alana yönelmek isteyenler için bir ilham kaynağı olmaktadır. Bu tür kişiler için yol gösterici bir alan olduğu söylenebilir. Ancak güvenilir ve gerçek sporcuların takip edilmesi gerektiği ise asla unutulmamalıdır. Aksi durumda farklı sorunlar yaşanabilir.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir