Mega BCAA Yöntemi

BCAA vücudun kesinlikle ihtiyacı olan ve vücut geliştirme sporuyla uğraşan amatör veya profesyonel sporcuların eksiksiz kullanması gereken bir suplementtir. Eski yazılarımızdan BCAA’nın ne olduğu ve nasıl kullanıldığını anlatmıştık. Şimdi ise özel seviye atlama dönemlerinde, yüklenme dönemlerinde veya maksimum kilolara ulaştığınız dönemlerde bir yöntem kullanarak gelişiminizi en az yüzde 20 gibi bir oranla arttırabilmeniz mümkün. Bu yöntemi dünyada kimse kullanmazken rus sporcular olimpiyatlar sırasında kullanarak her dalda altın madalya alarak değerlendirmişlerdi.

Pekiyi nedir bu yöntem?

Yöntemimizin adı mega BCAA yüklemesi. Adındanda anlayabileceğiniz gibi bcaa kullanımını maksimale getirerek kas yapısının yıkımından çok yapımı için uğraşmamızla alakalı. Fazlasıyla alacağınız isoleucine ve leucine kas yapısını hızlı bir şekilde yenileyerek tamir edecektir buda hem gelisiin hemde antrenman sonrası ağrının minimalize olmasını sağlayacaktır.

Nasıl uygulayabilirsiniz?

BCAA alımını gün içinde bölmenizden başka birşey değil. Günde 4 sefer ilk ve son seferler 5er gr aradaki iki sefer ise 6şar gr olarak alınacaktır. Bu yükleme antrenman yapmadığınız günlerde yarı yarıya gramaj olarak düşer. Bence deneyin 🙂

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir