Nutrich BCAA&Glutamine Complex İncelemesi

Nutrich BCAA&Glutamine Complex Ürün Değerlendirmesi

Nutrich BCAA&Glutamine Complex Ürün Değerlendirmesi

İnsan vücudunun sağlıklı bir şekilde gelişim sürecini devam ettirebilmesi için farklı besinlere ihtiyacı vardır. Beslenme ile bu besinler alınır, fakat bazı durumlarda bunlar yetersiz kalır ve gıda takviyeleri gündeme gelir. Gıda takviyeleri ile insanlar, ihtiyacı olan besin maddelerini dışarıdan alır. Fakat bunların yanında normal beslenme sürecinin devam ettiğinin unutulmaması gerekir. Yani gıda takviyeleri size destek sağlasa da normal beslenmenin yerine geçmez.

Gıda takviyelerinin özellikle sporcular tarafından daha fazla tercih edildiği bilinen bir gerçektir. Vücut geliştirme ve fitness ile ilgilenen kişilerin beslenmeleri protein ağırlıktır. Bunun haricinde günlük almaları gereken kalori miktarı da normal insanlara göre farklılık gösterir. Buradaki farklılığın karşılanması için hem beslenme programları değiştirilir, hem de gıda takviyeleri alınır. Alınan takviyelerden birisi olan Nutrich BCAA&Glutamine Complex, insanların beklentilerini en üst seviyede karşılaması bakımından oldukça önemlidir. Böylelikle kendi hedeflerine çok daha etkili bir şekilde ulaşmaları söz konusu olmaktadır.

Nutrich BCAA&Glutamine Complex kullanılırken dikkatli olunması gerekir. Bilindiği gibi gıda takviyesi denildiği zaman bunların tamamen zararlı olduğunu düşünen büyük bir kesim vardır. Aslında insanların bu şekilde olumsuz düşünceye sahip olmasının nedeni, bilinçsiz ve kalitesiz ürün kullanımı olduğu söylenebilir. Burada bahsedilen ürün, kalite noktasında beklentileri fazlasıyla karşılar, fakat bilinçli kullanım kişilerin kendileriyle ilgilidir. Herhangi bir sağlık problemi olmayan kişiler besin takviyesi olarak kullanabilir. Çeşitli sağlık sorunları olan kişilerse doktorlarına danışarak bu ürünü rahatlıkla kullanabilirler.

 

Performans ve İçerik

Glutamin ve BCAA, protein üretiminde kullanılan aminoasitler olarak ifade edilebilir. Bunların alınmasının temel hedefi, vücudun ihtiyaç duyduğu proteinin sağlanmasıdır. Kas hacminin artması, dayanıklılık ve güç konularında da etkili olan bu aminoasitler, Nutrich BCAA&Glutamine Complex ürününün içerisinde yer alır. Ürünün içerisinde

  • 5000 MG BCAA,
  • 5000 MG L-Glutamine,
  • 75 MG kafein ve
  • 500 MG taurin bulunmaktadır.

Güçlü bir aminoasit kompleksi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. İçerisinde yer alan taurin ve kafein sayesinde vücuttaki enerji artışına da olumlu olarak katkı yapar. Ayrıca çok düşük düzeyde şeker içerir ki, bu sayede diyet dönemlerinde dahi rahatlıkla kullanılabilir.

Nutrich BCAA ve Glutamine Karışımı

Ürünün bir servis miktarı 13 gramdır. Bunun 10,5 gramı protein, 0,12 gramı şeker ve 1 gramı da karbonhidrattan meydana gelir.

Bunların haricinde farklı vitaminler de yine içerisinde yer alır. İçeriğin önemli bir kısmının protein olduğu söylenebilir. Bundan dolayı protein takviyesi noktasında son derece etkili bir ürün olarak dikkat çeker.

 

Fiyat ve Bulunabilirlik

Öncelikle Nutrich BCAA&Glutamine Complex, 650 gram olan paketlerde satılır. Bir paketin fiyatı 2019 yılı itibariyle 139 TL’dir (güncel fiyat için tıklayın). Bir pakette 50 servis vardır. Bir servis ücreti ise 2,78 TL olarak dikkat çeker. Buradaki rakamlar dikkate alındığında uygun fiyatlı bir ürün olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Nutrich BCAA&Glutamine Complex, hem içeriği hem de fiyatı bakımından oldukça dikkat çeken bir üründür. Bundan dolayı sporcular tarafından çok fazla tercih edilir. Bu durum, ürünün bulunabilir olmasını sağlamıştır. Sporcular için gıda takviyesi satan yerler ve farklı internet siteleri üzerinden ilgili ürüne bulmak ve satın almak son derece kolaydır. Nutrich, bir AloProtein markasıdır ve www.aloprotein.com adresinden güvenle satın alabilirsiniz.

 

Nutrich BCAA&Glutamine Kullanım Kolaylığı ve Yorumlar

Nutrich BCAA&Glutamine Complex, yeşil elma aromasına sahip bir takviyedir. Bundan dolayı kullanımının son derece kolay olduğu söylenebilir. Elma aroması sayesinde, keyifle içilebilir. Ürünü kullanan kişilerin yorumları ve verdikleri geri bildirimler de çok iyi seviyededir. Çoğu kullanıcı üründen memnun olup tekrar kullanacaklarını dile getirmişlerdir.

Nutrich BCAA&Glutamine Complex Değerlendirmeleri

Bu ürünün kullanımında 4 ölçek (1 servis) ürün, 300-500 ml arası su ile karıştırılır ve bu şekilde içilir. Ürünün kullanım zamanı ise sporcunun yaptığı egzersizlere ve içinde bulunduğu bölüme göre değişkenlik gösterebilir. Bu bağlamda antrenmandan önce, antrenman esnasında veya antrenmandan sonra kullanılabilir. Bu noktada doktor ya da uzman tavsiyesine göre hareket etmek, gıda takviyesinin sağlayacağı faydayı daha üst seviyeye çıkaracaktır. Yumuşak aroması ve kolay hazırlanabilir bir ürün olduğu söylenebilir.

 

Genel Değerlendirme

Özellikle vücut geliştirme sporu yaparken ihtiyaç duyulan yoğun aminoasit ihtiyacının etkili bir şekilde karşılanmasını sağlayan bir üründür. Hazırlanması, kullanımı ve temin edilmesi son derece kolaydır. Bunların haricinde ürünün fiyatının da çok iyi seviyede olduğu söylenebilir. Bu bakımdan Nutrich BCAA&Glutamine Complex kesinlikle tercih edilebilir bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Nutrich BCAA&Glutamine Complex Ürününü Resmi Websitesinden Satın Almak İçin Tıklayın.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir