Nutrich Ecorich Whey Protein Complex İncelemesi

Nutrich Ecorich Whey Protein Ürünü

Nutrich Ecorich Whey Protein Ürünü

Düzenli olarak fitness yapanların beslenme konusuna ayrı bir özen göstermesi gerekir. Bu noktada standart bir beslenme düzeninin beklentileri karşılamayacağı bilinir ve bundan dolayı sporcular, kendilerine daha farklı bir beslenme programı hazırlar. Fakat bu programlar da tek başına yeterli olmaz ve dışarıdan ek gıda takviyelerinin alınması tercih edilebilir. Burada bilinmesi gereken en önemli husus, alınan gıda takviyelerinin normal beslenme öğünlerinin yerine geçmemesidir. Çünkü alınan gıda takviyeleri, genellikle bir amaç için üretilir ve vücudun ihtiyacı olan diğer besinleri, vitaminleri ve mineralleri destekleyici olarak sağlar. Asıl ihtiyaç olanlar beslenme yoluyla alınmalıdır.

Spor ile ilgilenenlerin beslenme programlarına bakıldığı zaman bunların protein ağırlıklı beslenme olduğu görülecektir. Bunun temel nedeni ise kasların gelişimi sürecinde vücudun fazlaca proteine ihtiyaç duymasıdır. Beslenme ile alınan proteinlerin de yetersiz gelmesi söz konusudur ve bundan dolayı dışarıdan gıda takviyesi ile protein alınır. İşte bunun için geliştirilen ürünlerde birisi de Nutrich Ecorich Whey Protein Complex olup, insanların beklentilerini fazlasıyla karşılar.

Gıda takviyelerine ve özellikle de protein tozlarına yönelik olumsuz bir bakış açısı olduğu bilinmektedir. Piyasadaki kalitesiz ürünleri tercih etmek ya da gıda takviyelerini bilinçsiz bir şekilde kullanmak, sağlık için riskler oluşturabilir. Fakat talimatlara uygun bir kullanım ve kaliteli bir ürün tercihi söz konusu olduğunda bu tür riskler de ortadan kalkacaktır.

 

Nutrich Ecorich Whey Protein İçeriği ve Performansı

Nutrich Ecorich Whey Protein Complex, özel olarak geliştirilmiş bir üründür. Ürünün geliştirilme amacı, kas kütlesini geliştirmek isteyen sporcuların desteklenmesidir. Kompleks bir ürün olan Nutrich Ecorich Whey Protein, özellikle protein ihtiyacını en üst seviyede karşılar ve sporcuların bu noktadaki ihtiyaçlarını giderir.

İçerisinde maltodekstrin maddesinden elde edilmiş karbonhidrat ve whey protein konsantresinden protein vardır. Bunun haricinde ise sahip olduğu ek aminoasit yönünden de oldukça zengin bir ürün olduğu söylenebilir. BCCA ve glutamin haricinde kreatin, l-glisin ve taurin aminoasitlerini de içerir. Uluslararası kalite standartlarında olan bu ürün, kompleks aminoasit içeriği ile dikkat çeker.

Nutrich Ecorich Whey Protein Complex ürünün bir ölçeği 40 gr olup, bunun 23 gr’ı proteinden, 12,8 gr’ı karbonhidrattan oluşur. B6 takviyeli olan bu ürünün bir ölçeğinde 5 gr glutamin ve glutamin öncüleri, 6 gr BCCA, 2 gr kreatin ve 1 gr taurin bulunur. Ürün 50 servistir.

Nutrich Ecorich Whey Protein Complex tarafından sahip olunan genel özellikler şu şekilde sıralanabilir:

  • Kompleks bir üründür.
  • B6 takviyelidir.
  • Aminoasit profili oldukça zengindir.

  

Kullanım Kolaylığı

Gıda takviyelerinin içeriği kadar kullanım kolaylığına sahip olması da son derece önemlidir. Söz konusu özelliğin olmaması, zengin bir içeriğe sahip olan ürünün kullanılamamasına neden olacaktır. Bu noktada Nutrich Ecorich Whey Protein Complex’in sizi zorlamayacağı söylenebilir. Belçika çikolata aromasına sahip bir üründür ve tüketilmesi son derece kolaydır. Yumuşak tadı ile sizi zorlamayacaktır.

İçerisinde çok sayıda farklı aminoasitlerin olduğu bu ürünün bir ölçeğinde yalnızca 0,7 gr yağ vardır. Vücuda sağladığı kalori miktarı ise sadece 149,12 kcal’dir.

 

Fiyat ve Bulunabilirlik

Nutrich Ecorich Whey Protein Complex, sporcular tarafından yoğun olarak tercih edilir ve bundan dolayı bulunması çok kolaydır. Gerek internet üzerinden satış yapan sanal mağazalarda, gerekse de sporcular için gıda takviyesi satan gerçek mağazalarda bu ürün rahatlıkla bulunabilir.

2000 gramlık ürünün 2019 sonu itibariyle fiyatı 149 TL’dir (güncel fiyat bilgisi için tıklayın). Fiyat ve performans açısından çok iyi bir ürün olduğu söylenebilir. 50 servis olan ürünün servis fiyatı ise 2,98 TL’dir.

Nutrich, bir AloProtein markasıdır ve https://www.aloprotein.com/ adresinden güvenle satın alabilirsiniz.

 

Nutrich Ecorich Whey Protein Kullanımı

Bu ürün su veya süt ile karıştırılarak kullanıabilir. Hangisinin tercih edileceği ise kişinin tercihine kalmıştır. Antrenmandan hemen sonra bardağa önce bir ölçek Nutrich Ecorich Whey Protein Complex atıldıktan sonra üzerine 300-500 ml süt ya da su eklenir. İyice karıştırıldıktan sonra içilir. Yine kişinin durumuna göre sabah uyanınca, antrenmandan önce ve sonra olmak üzere gün içinde daha yoğun bir şekilde de kullanılabilir. Fakat ne kadar kullanacağınıza tek başınıza değil, fitness eğitmeniniz ile karar vermeniz daha uygun olacaktır.

 

Genel Değerlendirme

Nutrich Ecorich Whey Protein Complex, genel olarak beklentileri karşılayan bir üründür. Fiyatı, bulunabilirliği ve içeriği ile dikkat çeker. İçerik özellikleri bakımından diğer markalara göre çok iyi bir seviyededir. Aynı özelliklere sahip diğer markaların protein tozlarının fiyatı Nutrich Ecorich Whey Protein ile kıyaslandığında bir hayli yüksek kalmaktadır.

Uluslararası kalite standartlarına uygun olması ve içeriğinde birçok amino asidi birlikte barındırması açısından da çok etkili bir ürün olduğunu söylemek mümkün.

Nutrich Ecorich Whey Protein Tozunu Resmi Websitesinden Satın Almak İçin Tıklayın.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir