Nutrich Mass Gainer Kilo Aldırıcı Ürün İncelemesi

Nutrich Mass Gainer İnceleme

Nutrich Mass Gainer İnceleme

Sporcuların farklı ihtiyaçları için geliştirilen farklı gıda takviyeleri vardır. Bu takviyeler, adından da anlaşılacağı gibi “takviye” şeklindedir ve normal beslenmenin yerine geçmez. Bunun yerine, vücudun ihtiyacı olan maddelerin daha etkin bir şekilde alınmasını sağlar ve ihtiyaca cevap verir. Bu takviyeleri kullananların normal beslenme öğünlerini kesinlikle atlamaması gerekir. Sporcular, bazen kas oluşumu, bazen kilo alımı, bazen de daha farklı bir nedenden dolayı bu takviyelere ihtiyaç duyabilir. Buna bağlı olarak farklı ürünler kullanılması gerekir. İşte Nutrich Mass Gainer de sporcular tarafından kilo alımı noktasında tercih edilen etkili bir kilo aldırıcı üründür.

Gıda takviyelerini doğru zamanda ve doğru şekilde almak, ihtiyacın karşılanması adına son derece önemlidir. Herkesin bildiği gibi bu türden takviyelerin kullanımıyla ilgili kulaktan dolma şehir efsaneleri vardır. Fakat doğru bir şekilde kullanım sağlandığında, herhangi bir zararı olmadığının bilinmesi gerekir. Yine de kullanmaya başlamadan önce doktor tavsiyesi almanız gerektiğini asla unutmayın.

Yapılan egzersizler, hayalinizdeki vücuda sahip olmak için tek başına yeterli değildir. Ne kadar egzersiz yaparsanız yapın, beslenmenize dikkat etmezseniz maksimum fayda elde edemezsiniz. Bu durum sizi spordan soğutarak, sporu bırakmanıza dahi neden olabilir. Bu tür durumlara düşmemek için egzersiz ile birlikte beslenme için de özel bir plan oluşturmanız gerekir. Bu plana sadık kalmalısınız. Beslenmenize de ek olarak bu gıda takviyelerini tercih edebilirsiniz.

Kilo almak isteyenler için özel olarak hazırlanmış Nutrich Mass Gainer besin takviyesinin özelliklerini sizler için değerlendirdik.

 

İçerik ve Performans

Kilo aldırıcı özelliği olan Nutrich Mass Gainer, bu noktada ihtiyacı olan kişiler için etkili bir sonuçlar sağlar. 6000 gr toz formda üretilen ürün, yüksek kaloriye sahip bir gıda takviyesidir. Kilo almayı hedefleyen sporcuların beklentilerini tam olarak karşılar. Özellikle vücut geliştirme sporcularının bulk yaptıkları dönemdeki ihtiyaçlarını giderir. Bu ürün, özellikle bazal metabolizması hızlı olan ve bundan dolayı kilo alamayan kişiler için uygundur. Şeker oranı son derece düşük olan üründeki kalorinin temel kaynağı protein ve karbonhidrattır.

110 gr olan bir servisin içerisinde 1 gr Glutamin, 1,5 gr Kreatin Monohidrat ve Multivitamin yer alır.

Ürünün içeriğine dair ayrıntılar yukarıda yer almaktadır. Vücut geliştirme sporcularının gelişim dönemi için geliştirilen ürünün başarılı sonuçlar verdiği bilinmektedir. Özellikle kilo alamayan ve bunun farklı yöntemleri deneyen insanların ihtiyaçlarını etkili bir şekilde giderir. Bu sayede insanlar kilo almak için abur cubur, hamur işleri, tatlılar ve çikolatalar gibi sağlıklı olmayan besinleri tüketmek zorunda kalmaz. Bu tür gıdalar sağlıksız bir şekilde kilo aldırır, hem de vücudunuzun farklı bölgelerinde yağlanmaların meydana gelmesine neden olur. Nutrich Mass Gainer ise sahip olduğu şu özellikler ile dikkat çeker:

  • Yapay renklendirici içermez.
  • Şeker seviyesi çok düşüktür.
  • İçeriğinde aspartam bulunmaz.
  • Kreatin monohidrat sayesinde kısa sürede sonuç verir.
  • İçeriğindeki glutamin sayesinde antrenmanlardan sonraki toparlanma sürecinin hızlanmasını sağlar.
  • İçerisinde vitamin ve mineral de vardır.

 

Fiyat ve Bulunabilirlik

Sporcular tarafından yoğun olarak tercih edilen bu ürünün Aralık 2019 kampanyalı fiyatı 189 TL’dir. Fakat ürünün 6000 gr olduğu unutulmamalıdır. Servis başı fiyatı 3,44 TL’dir. Bulunabilirlik açısından ise sporcuları kesinlikle zorlamaz. Gerek online ortamdan, gerekse spor takviye ürün satış mağazalarından bu ürüne ulaşma çok kolaydır. Bir AloProtein markası olan Nutrich Mass Gainer ürününü www.aloprotein.com resmi websitesinden güvenilir bir şekilde temin edebilirsiniz.

 

Aroması

Nutrich Mass Gainer, sütlü çikolata aromasına sahiptir ve bu durum kullanım bakımından ciddi bir kolaylık sağlar. Hafif olarak nitelendirilebilecek bu ürün, herhangi bir şişkinliğe neden olmaz. İçeriğindeki karbonhidrat miktarının proteinden daha fazla olduğu söylenebilir.

 

Kullanım Tavsiyesi

Ürünü kullanacak kişinin durumuna göre su ya da sütle birlikte alınması söz konusudur. Yarım litre su ya da sütün içine 2 ölçek Nutrich Mass Gainer atılarak tüketilebilir. İlk olarak bardağa iki ölçek bu üründen atın, daha sonra ise su/sütü bardağa boşaltarak karıştırın. İyice karıştıktan sonra bu ürünü kullanabilirsiniz. Spordan ya da uyumadan önce kullanılabilir. Kahvaltıdan sonra tüketilmeye de uygundur.

 

Genel Değerlendirme

Kilo almak isteyenler için ideal bir ürün olduğu söylenebilir. İnsanların beklentilerini kısa sürede karşılar. Fiyatı, bulunabilirliği ve tadı dikkate alındığında, bu alandaki ideal ürünlerden biri olduğu fark edilecektir.

Nutrich Mass Gainer Kilo Aldırıcı Besin Takviyesini Satın Almak İçin Tıklayın.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir