Lezzetli Protein Shake Tarifleri

Antrenmanlarınızı her zamanki düzende ve sıradan hallerden kurtarmadığınız sürece, her zaman sıkıcı bir hal alacağı gibi; bir süre sonra bırakmanız da mümkün olacaktır. Ancak doğru bir tercih, aralıklarla yapacağınız değişikliklerle birlikte daha eğlenceli hale getirebileceğiniz, her zaman kıyafet olsun, salondaki kullandığınız malzemeler ve programınız olsun; yaptığınız ve tükettiğini Shake tariflerindeki değişikliklerle bile daha rahat motivasyonunuzu sağlayabilir, istediğiniz başarılara da kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Birbirinden özel tariflerin sizlere sunulduğu günümüzde, sıradan ve sürekli olarak tükettiğiniz aksine çıkarak, sizlerde antrenmanlarınızı daha eğlenceli ve çekilir hale getirebilir, çalışmalarınızı daha sağlam bir alanda kullanabilirsiniz. En iyi imkanlardan yararlanıyor olsanız dahi; sıkıldığınız zaman spor yapmanın ne kadar zor olduğunu bilmeniz gerekir. Bu nedenle, aralıklarla değişiklikler yaparak, sizlerde istediğiniz en iyi çözümlere ulaşabilirsiniz.

Kaliteli ve eğlenceli protein shake tariflerine başlamadan önce, yine içerisinde kullanacağınız malzemelerin değişikliği tamamen sizlere kalmıştır. Damak tadınıza göre farklı tarifleri kendinizde üretebilir, istediğiniz monoton tavırdan kurtularak, rahat bir spor yapmanın farkını yaşayabilirsiniz.

Fıstıklı Muzlu, Protein Shake Tarifi

Protein kullanmak istediğiniz zaman vücudunuza girecek olan yağ ve karbonhidrat oranını da ayarlamak istiyorsanız, aradığınız tarif kesinlikle fıstıklı muzlu protein shake tarifi olacaktır.

Kullanmanız gereken malzemeler;

– 1,5 ölçek kullandığınız vanilyalı protein tozu,

– Büyük boy bir adet muz,

– 1 kaşık fıstık ezmesi veya direkt olarak şan fıstığının kendisini de kullanabilirsiniz,

– 1,5 bardak civarında su veya elinizde mevcutsa tam yağsız sütte kullanabilirsiniz.

Malzemelerin tamamını bir kaba boşalttıktan sonra, ihtiyacınız olan şey; mutfak mikseridir. Hepsini miksere döktükten sonra, 20 saniyeyi aşmayacak şekilde shake kıvamına ulaşana kadar karıştırıp, bardağa dökebilirsiniz. Eğer yaz aylarında ve bunaltıcı bir hava varsa, birkaç buz atmanızda fayda var. Hem ferahlatıp, hem de lezzetli bir protein deposuna kolaylıkla ulaşmanız mümkündür.

Dut Tufanı Protein Shake Tarifi

Değişik bir tat almak, lezzetli ve görüntü olarak da etkileyici bir tarife ulaşmak istiyorsanız, bu tarif tam size göre demektir. Yaz aylarında bir barda oturarak içeceğinizi yudumluyor gibi hissedebileceğiniz mükemmel bir tarftir.

Kullanmanız gereken malzemeler;

– 1,5 ölçek civarında kullandığınız çilek aromalı protein tozu,

– 10 adete kadar ahududu,

– 3 4 adet taze çilek,

– 15 adeti geçmeyecek şekilde yaban mersini,

– 1,5 bardak civarında su veya o an elinizde varsa, tam yağsız süt kullanabilirsiniz.

Yine diğer tariflerde olduğu gibi mutfak mikserinizin olması sizlere zaman kazandıracaktır. Hepsini mikser içerisine attıktan sonra, yine 20 saniyeyi geçmeyecek şekilde karıştırma işlemini gerçekleştirip, kıvamını yakaladığınız anda bardağa dökerek, gerekli çilekli süslemelerle birlikte kendinizi şımartabilirsiniz.

Portakallı Muzlu Shake Tarifi

Yine eşsiz tadıyla ve lezzetiyle sizlere mutluluk verecek, içtikçe ferahlayacağınız bir shake tarifi sizlerle.

Kullanılması gereken malzemeler;

– 1,5 ölçek civarında kullandığınız protein tozu,

– 1 adet soyulmuş portakal,

– 1 adet büyük boy muz,

– İsteğinize göre ekleyebileceğiniz birkaç adet çilek veya vişne,

– Son olarak 1,5 ölçek su veya varsa, tam yağsız süt eklemeniz yeterli olacaktır.

Tüm malzemeleri ayarladıktan sonra, yine mikserinizin içerisine hepsini atıp, 20 saniyeyi geçmeyecek şekilde karıştırdıktan sonra bardağa alabilirsiniz. İçerisine 2 adet buz attıktan sonra, bardağın kenarına bir adet portakal dilimi yerleştirip, pipetinizle birlikte keyifli yudumlayabilirsiniz. Oldukça lezzetli ve besleyici yapısı sayesinde, aradığınız kaliteye ve farklılığa rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Unutmadan, deneme yanılma yoluyla eşsiz Shake tarifleri üretmeniz sizin elinizdedir.

Aperatif olarak tüketebileceğiniz protein shake ürünlerini inceleyebilirsiniz; https://www.aloprotein.com/protein-tozu

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir