Stacker Europe Whey Isolate 1500 Gram

STACKER EUROPE markasının bir takviye ürünü olarak piyasaya sunulmaktadır. Söz konusu olan ürün ile ilgili bu yazımız içerisinde pek çok konuya değineceğiz. Bu konuların en başında ürünün genel özelliklerinden bahsedeceğiz. Ayrı gruplar içerisinde bulunan sporcu arkadaşlar için kullanım önerilerimizi, marka hakkında bilinmesi gerekenleri, ürünün öne çıkan niteliklerini ve de ürünün içerik değerlerinden bahsedeceğiz. Öncelikle Stacker WHEY izole protein tozu ürünün 50 adet servis sayısı olduğunu belirtmekle başlayalım. Bu ürünün servis miktarı 1500 gram kadar yer almaktadır. Aynı zamanda piyasada da bulabileceğiniz bu ürünün servis başı fiyatı 4,78 TL değerinde yer almaktadır. Tüm bu bilgilerin haricinde başlangıç, orta ve ileri seviyede yer alan arkadaşlar için ayrı ayrı kullanım talimatlarını açıklayalım.
İlk olarak başlangıç seviyesinde bulunan arkadaşlar için başlayalım. Bu sporcuların söz konusu olan ürünü, spor çalışmalarının hemen sonrasında 300 ml su ile karıştırıp 1 ölçek kadar alstacker-europe-whey-isolate-1500-gram-500x500ması gerekmektedir. Orta seviyede bulunan sporcuların da antrenmanlarından 45 dakika kadar önce ve antrenmanlarından hemen sonra 300 ml su ile karıştırıp ürünü 1 ölçek kadar alması gerekmektedir. İleri düzey sporcu arkadaşlar için ise durum biraz daha farklı oluyor. İdmanlarından 45 dakika kadar önce almalıdır ve idmanlarının hemen sonrasında da 300 ml su ile karıştırıp birer ölçek kadar tüketmeleri gerekir. Bu kişiler aynı zamanda sabah uyandıktan hemen sonra 1 ölçek kadar daha ürünü tüketebilirler. Stacker WHEY İzole Protein ürünü hakkında bilinmesi gereken diğer bilgiler ise başlıca şu şekildedir; öncelikle söz konusu olan ürün toz formda sunulan bir üründür. Aynı zamanda bir izole protein takviye ürünü olarak sunulmaktadır.
Bu ürün yaklaşık %90 oranında da saf bir protein içermektedir. İzole protein ürünü tasarlandığı şekilde son derece hızlı olarak çözünen bir üründür. Lezzet açısından da diğer pek çok markanın da önüne geçen bir özelliği bulunmaktadır. Bu açıdan da sporcuların talep ettiği bir ürün olmayı hak etmiştir. İzole içeriği bulunması sayesinde son derece hızlı bir şekilde emilme özelliğine sahiptir. Kas kaybınızı en az seviyede tutmanız için sizlere fayda sağlamaktadır. Stacker WHEY İzole Protein ürünün izole içeriği, su tutmanıza neden olmamaktadır. Tabi belirgin kaslarınızın da oluşmasını sağlar. Biyolojik değeri 152 gibi son derece yüksek bir değere sahiptir. Her bir porsiyonunda 6g BCAA bulunmaktadır. Bir de söz konusu olan İzole Protein ürünün öne çıkan niteliklerinden bahsedelim. Bu ürün %100 oranında saf izole WHEY proteini barındırmaktadır. BCAA amino asitleri bakımından da son derece zengin bir üründür. Kaslarınız tarafından eksiksiz ve hızlı bir sürede emilmektedir. Daha sonradan eklenmiş bir şeker oranı içermemektedir. Laktoz ve yağ oranı ise oldukça düşüktür. Bu ürünü internet ortamındaki alış veriş sitelerinde de kolayca bulabilirsiniz.

Post source : izole protein tozu nedir

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir