En Çok Tercih Edilen Whey Protein Tozu Markaları ve Ürünleri

İnternet dünyasında adını sıkça uyduğumuz Whey Proteini sütten ya da peynir altı suyundan üretilen özel bir protein formülü olarak tanımlanmaktadır. Genellikle peynir altı suyunda formüle edilen bu protein tozu takviyesi sindirim sisteminde hızlı sindirilebilmesi etkisi sayesinde sporcuların olmazsa olmazıdır. Çoğunlukla kas kütlenizi ve kuvvetinizi güçlendirmek için kullanılan Whey protein tozu protein ve amino asit içermekte olup hormon üretimini de artırmaya yardımcıdır. Whey protein tozunu insan vücuduna en büyük etkisi ise kilo verdirmeye yardımcı olmasıdır. Doyurucu ve kolay sindirilebilir bir gıda takviyesi olduğundan dolayı midede doygunluk hissi yaratır. Günümüzde birçok markaya ait Whey Protein tozu bulunmaktadır. En çok tutulan markalarda şunlardır;

 

Nutrich Prorich

Sporcular ve günlük protein ihtiyacını karşılamak isteyenlerin için özel formüle edilen Nutrich Prorich bir tür Whey protein tozudur. İçeriğinde mineral vitamin, amino asit, çeşitleri bulunur. Avrupa standartlarında özel olarak formüle edilen Nutrich Prorich İzole Whey, ile Konsantre Whey Proteinler içerir. Amino %70 oranında protein içeren Nutrich Prorich Whey Protein tozunu tadı da güzeldir. Kullanırken herhangi bir köpürme ya da karışma sorunu oluşturmayan bu protein tozu kretain içermesi sayesinde kas kütlenizi artırmada oldukça etkilidir. Kesinlikle glisin ve aspartam veya ekstra bitkisel toz ya da protein içermemektedir.

>>> Ürünü İncele

 

Optimum Gold Standard Whey

Whey Protein tozu ürünün en çok tutulan markalarından birisi de Optimum Gold Standard Whey protein tozu olmaktadır. Fitness, Crossfit ve vücut geliştirme aktivitelerini yapan sporcular için özel olarak formüle edilmiştir. Antrenman öncesinde ya da sonrasında kullanabileceğiniz Optimum Gold Standard Whey etki alanı kas kütlenizi ve hacminizi artırmak ve geliştirmektir. ABD’de oldukça popüler olan Optimum Gold Standard Whey iyon değişimi Whey protein ile konsantre proteini ile formüle edilmiştir. Ancak bu protein tozunda topaklanma veya köpüklenmeyi engelleyici bileşenler olmadığından dolayı nadir olarak topaklanma ya da köpürme görülebilir. Bir bardak suya ya da süte bir ölçek ilave ederek kullanabilirsiniz. 

>>> Ürünü İncele

 

Olimp Whey Protein

 

Olimp Whey Protein, yüksek protein oranına sahip olup kaliteli bir hammaddeye sahiptir. Sporcuların günlük protein ihtiyacını karşılamasının yanı sıra daha iyi gelişmelerine imkân sağlayan Olimp Whey Protein, özellikle antrenman sırasında yıpranan ya da yorulan kasların kendine gelmesini ve zinde kalmasını sağlamaktadır. Çilek ve çikolata aromaları ile formüle edilen Whey gıda takviyesi damağınızda hoş bir tat bırakır. Köpürme ya da topaklanma problemi nadir olarak görülebilir. Kullanıcıların bıkmaması ya da tiksinmemesi için aroma ve tatlandırıcılar hafif oranda kullanılmıştır.

>>> Ürünü İncele

 

Big Joy Big Whey

 Başlangıç seviyeli orta seviye ve ileri seviyeli gibi kullanım şekillerine sahip olan ve Whey protein tozu teki paketler halinde satılmak olup, antrenman öncesinde ya da sonrasında kullanıma uygun şekilde formüle edilmiştir. Ultra filtreleme yöntemi ile oluşan Whey Protein konsantresi ve izole proteini ile formüle edilen Big Joy Big Whey günlük protein ihtiyacınız karşılamaya ve kas kütleniz ile kuvvetiniz artırmada etkilidir.

>>> Ürünü İncele

 

Protech 4Whey

Bir kutusunda çikolata, çilek, muz ve vanilya gibi dört farklı aromaya sahip şaselere sahip olan Protech 4Whey protein tozunu her bir şasesinde yaklaşık 327,8 gram protein içermektedir. Yüksek hammadde kalitesine sahip ProTech 4Whey yağ, karbonhidrat, amino asit profili ve enerji içermektedir. Bir şasesini bir bardak su ya da süte karıştırarak kullanabilirsiniz.

>>> Ürünü İncele

 

Multipower %100 Pure Whey

Multipower %100 Pure Whey spor aktiviteleri sonrası kullanılabilen Whey protein tozudur. Vücudunda hacim kazanmak fit olmak kilo almak ya da kas kütlesini geliştirme gibi birden fazla etki alanı olan Multipower %100 Pure Whey spor yapan ve günlük protein ihtiyacını karşılamak isteyenlerin kullanabileceği bir formüldür. Düşük miktarda yağ ve şeker içermekte olup, yüksek oranda protein ve amino asit profili içermektedir.  Ayırca protein sentezini destekleyebilmesine yardım etmek için ek olarak B6 vitamin içermektedir.

>>> Ürünü İncele

 

SSN Command Quadro Whey Protein

SSN Command Quadro en çok tutulan Whey protein tozu markalarından biridir. SSN firmasının son çıkardığı yüksek protein oranına sahip bir üründür.  Yüksek miktarda BCAA, Glutamin ve düşük oranda yağ, karbonhidrat ve şeker içermektedir. SSN Command Quadro Whey protein tozunun muz&mango, sütlü çikolata ve çilek olmak üzere 3 farklı aroması vardır. Şeker miktarını düşük olması nedeni ile hafif bir tada sahiptir. Bu da lezzet tutkunları için oldukça önemli bir seçenek olmasına olanak tanımıştır.

>>> Ürünü İncele

 

ESN Tasty Whey

ESN, supplement sektöründe öncü bir ülke olan Almanya’nın en çok tercih edilen markalarının başında geliyor. Hammadde kalitesi ve en iyi teknolojiyi kullanarak bu hammaddeyi işlemesi ile harika ürünler ortaya çıkarıyor. ARGE çalışmalarına da bir hayli önem veren firmanın ürünleri, whey proteinler arasındaamino asit desteği bazında en yüksek triptofan amino asitine sahip ürün olarak da karşımıza çıkmaktadır.

>>> Ürünü İncele

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir