Universal Animal Cuts Ürün İncelemesi ve Yorumlar

Universal Markası

Universal markası sporcu gıdaları sektöründe kalitesiyle adını duyurmuş ve kullanıcıların en çok memnun kaldığı markalardan biridir. 1977 yılından itibaren üretim yapan ve %100 kaliteyi hedefleyen Amerika Birleşik Devletleri menşeili bir firmadır. Sporcu takviyeleri sektöründe eski zamanlardan bu yana kullanıcıların istekleri ve ihtiyaçlarını çok iyi kavramış ve uzmanlar tarafından bu istek ve ihtiyaçlara göre ürünlerini üretmektedir. Fitness sektöründe en ünlü sporcularla sponsorluk anlaşması yapıp ürün tanıtımına da çok fazla önem vermektedir. Ürün üretiminde en iyi uzmanların, en iyi antrenörlerin ve hatta en ünlü sporcuların payları bulunmaktadır.

Universal Animal Cuts Nedir ?

Kısaca Animal Cuts ürünü termojenik yağ yakıcıdır. Her bir kutunun içinde 42 adet şeffaf paket içerisinde tablet ve kapsül formda bitkisel maddeler barındırır. Kompleks olarak metabolik ve tiroid içerikleri ihtiva etmektedir. Ürün içeriğinde koruyucu içerik olarak zencefil kökü gibi bitkesel bileşenler mevcuttur. Definasyon döneminde olan veya kilo verme, zayıflama, ödem atma gibi amaçları olan bireyler için piyasadaki en uygun ürünlerden biridir. Ürün vücutta metabolizmayı hızlandırarak, vücut ısısını arttırarak ve terleme yaparak çalışmaktadır. İçeriğinde 30’u aşkın bitkisel madde bulundurmaktadır. Ayrıca piyasadaki en kompleks içeriğe sahip ürünlerden biridir denilebilir.

Universal Animal Cuts Ne Amaçla Kullanılır ?

Universal Animal Cuts ürün termojenik bir yağ yakıcıdır. Fazla kiloları olan, daha fazla yağ yakmak isteyen, su atmak isteyen bireylerin kullanımını yapabileceği etkin bir üründür. Ayrıca içeriğindeki bitkisel maddelerin anti oksidan, anti kanserojen ve bağışılık sistemini kuvvetlerici özellikleri de bulunmaktadır.

Universal Animal Cuts Nasıl Ve Ne Zaman Kullanılmalıdır ?

Başlangıç ve orta seviye sporcuların günde 1 paket kullanması tavsiye edilmektedir. Yurt dışında satılan bu ürünün jelatinleri renkli olduğu için paketteki kapsüllerin farklı kullanım zamanları olabilmektedir. Fakat ülkemize domuz jelatini olan ürün girişinin yasak olmasından kaynaklı olarak sığır jelatini kullanılmıştır. Bu sebeple ülkemizdeki cuts kapsülleri şeffaftır. Sabah kalktıktan hemen sonra veya kahvaltıdan 1 saat sonra kullanım yapılabilmektedir. İleri seviye sporcular ise günde 2 paket tüketim yapabilir. Sabah kalktıktan hemen sonra 1 paket, antrenmandan sonra 1 paket şeklide tüketilebilmektedir. Ürünleri bol su ile tüketmeniz çok önemlidir. Ayrıca bu ürünü kullanırken yine gün içerisinde bol su tüketmeniz şiddetle tavsiye edilmektedir.

Universal Animal Cuts’ın Yan Etkileri Nelerdir ?

Universal Animal Cuts 18 yaşın altında olanlara ve hamilelik,emzirme gibi dönemlerde kullanılmaması önerilmektedir. Genetik veya genetik olmaya kalp, böbrek, karaciğer, tiroid, tansiyon vb hastalıkları olan kişiler doktor onayı olmadan kesinlikle kullanım yapmamalıdırlar. Herhangi bir ilaç tüketimi yapan kişiler yine doktor onayı almadan kullanım yapmaları önerilmemektedir. Önerilen dozajlar dışında aşırı tüketim yapmak sağlığınıza zarar verebilir bu sebeple yalnızca önerilen miktarlarda kullanım yapınız. Herhangi bir mide problemi olan kişilerde kullanım yapmamalıdır. Ürün kullanımıyla birlikte mide de yanma, aşırı terleme, idrar renginin sarı olması, uykusuzluk gibi yan etki yapabilmektedir.

Universal Animal Cuts İçeriği

Termojenik Kompleks 750 mg
Kafein Anhidroz, Kola Nut, Guarana, Yerba Mate, Ahududu Ketonu, Coleus Forskohlii, Evodiamin

Metabolik Kompleks 750 mg
Yeşil Çay Ekstresi, Oolong Çayı Ekstresi, Siyah Çay Ekstresi, Kahve Çekirdeği Ekstresi, Beyaz Çay Ekstresi

Tiroid Kompleksi 350 mg
L-Tirosin, Zeytin Yaprağı Ekstresi, Salvia Officinalis

 

Diuretik Kompleks 800 mg
Karahindiba Kökü, Ayı Üzümü Yaprağı, Ortanca Kökü, Buchu Yaprağı, Ardıç Dut Meyvesi, Kereviz Tohumu

Nootropik Kompleks 500 mg
DMAE, Bacopa Monniera, Fenil-letilamin, Xanthiol Nicotinate, Huperzine A

Kortizol Engelleyici Kompleks 300 mg
Ashwangandha Ekstresi, Rhodila Rosea, SerinAid®, Manolya Kabuğu Ekstresi

CCK Engelleyici Kompleks 300 mg

Cha-De-Bugre, Hoodia Gordonii, Jojoba Tohumu Ekstresi

Biyoyararlanım Kompleksi 500 mg

Zencefil Kökü, Kırmızı Biber, Greyfurt, Kuersetin, Naringin, Bioperine®

 

Universal Animal Cuts Kullanıcı Yorumları

– Taşikardi soruu olanların kullanmamasını öneriyorum. Murat O.
Düzenli spor ve dietle birlikte 2 ayda 7 kilo verdim ürün çok terletiyor. En az 3 litre su tüketmenizi öneririm. Sertaç K
Yağ yakıcılar 2 ye ayrılır, Universal Animal Cuts ve diğerleri..

Universal Animal Cuts Satın Al

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir