Yağ Yakımı İçin YOHİMBE!

Yohimbe, batı Afrika’ da yaygın olan yaprak dökmeyen bir ağaç türüdür. Afrodizyak olarakta kullanılan kabuğundan elde edilen yohimbe hidroklorid, çeşitli ilaçların yapımında da kullanılan bir alkaloddir.

Yohimbe ve kabuğundaki diğer alkaloidler, vücudun alfa reseptörleriyle etkileşerek yağ yakımını tetikler dolayısıyla yağ yakımını hızlandırır. Kan akışını hızlandırdığından ötürü antrenmanlarda ve antrenman sonrasında kaslara daha fazla besin gitmesini de sağlar.

Ayrıca afrodizyak etkisi olan yohimbe, ereksiyon problemine yardımcı olacak içeriklere sahiptir. Bu presinaptik alfa-2adrenoreseptör antagonisti, kan akışını çoğaltıp libidoyu yükselttiğinden ötürü oldukça etkilidir. Bunlara ek olarak stres düşürücü ve tansiyon dengeleyici özellikleri de vardır.

Tavsiye edilen dozajı kişiden kişiye değişebileceği gibi kullanmadan önce rahatsızlıklarınızı ve alerjik reaksiyonları göz önünde bulundurarak sağlığınız için bir profesyonele danışın. Günde 3 defa olmak üzere 5 ila 20 mg. Önerilen yohimbe, antrenmanlarınızdan 30 – 6 dk. Öncesinde alınmalıdır.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir