Yağ Oranınıza Göre Belirgin Karın Kasları!

Karın kaslarınızı belirginleştirmek için olması gereken ideal yağ oranı yüzdesi kaçtır?

Vücudunuzun yağ oranı yüzdesini ölçmeniz, karın kası ilerlemenizdeki grafiğinizi takip etmeniz açısından önemlidir. Umarımki çoğu kişi abdominal egzersizlerinin karnınızdan yağ yakmadığını fark etmiştir.

ABS, MUTFAKTA YAPILIR. GYMDE DEĞİL !!! Ne kadar çalışırsaniz çalışın, doğru beslenmediğiniz sürece ve kalori eksikliğine ulaşamazsınız, karın kaslarınız yağ katmanıyla çevrili kalır.

Abs görmek için yağ yüzdenizi azaltmanız gerektiğinin farkına vardığınızda aklınıza şu soru gelir. ” Abs görmem için yağ oranımı ne kadar azaltmalıyım?” Bu cevaplanması zor bir sorudur ve cevabı kadından erkeğe değişiklik gösterebilir.
Benim önerim:
Vücut yağ seviyelerine göre deneylere tanıdık olun! Yağ oranınız 8-12 arasındayken mükemmel gözüküyorsa ve çok zorlanmıyorsanız o sizin en güzel döneminiz olarak kaydedilebilir. 12-18 arası biraz flu ama çok güçlü hissediyorsanız buda ona yakın bulk dönemi zamanınız olarak kaydedilebilir. Kendinizi bu şekilde zorlayarak sınırlarınızı kendiniz öğrenin ve yağ oranınıza göre nasıl gözüktüğünüzü kendiniz öğrenin.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir