Nutrich Prorich Whey Protein İncelemesi

Nutrich Prorich Whey Protein Ürün İncelemesi

Nutrich Prorich Whey Protein Ürün İncelemesi

Düzenli spor yapanlar ve bu şekilde vücutlarını geliştirmek isteyenler, bunu daha etkili bir şekilde sağlamak için farklı gıda takviyeleri alması gerekir. Bu takviyelerin önemli bir kısmının proteinden oluşması gerektiği de bilinir. Bundan dolayı sporcuların en fazla ihtiyaç duyduğu gıda takviyesi protein tozları ya da bunların farklı formda olanlarıdır. Fakat her zaman kaliteli bir ürün seçilmesi gerektiği unutulmamalıdır. Nutrich Prorich Whey Protein ürünü de bunlardan birisi olup, sporcular tarafından yoğun olarak tercih edilir. Yazımızın devamında bu ürün hakkında merak ettiğiniz bütün sorulara cevap bulabilirsiniz.

Gıda takviyeleri ile ilgili bilinmesi gereken bir takım hususlar vardır ve bu hususlar, protein takviyeleri için de geçerlidir. Öncelikle bu takviyelerin mutlaka talimatlara uygun bir şekilde tüketilmesi gerekir. İnsanlar, kendi kafasından bahse konu ürünleri tüketirse, sağlıklarını riske atmış olurlar. Bunun yanında kullanılan ürünlerin kaliteli olması ve bu alanda bilinen bir markaya ait olması da çok önemlidir. Bilinmeyen markaların, bilinmeyen kalitesiz ürünlerini tercih etmek, farklı sorunları da beraberinde getirir. Son olarak gıda takviyelerini kullanmaya başlamadan önce mutlaka bir doktordan görüş alınmalıdır.

Nutrich Prorich Whey Protein tozunun içeriği ve kullanım detayları nelerdir? Ürünün genel özellikleri, fiyatları, bulunabilirliği gibi tüm detaylar yazımızın devamında.

 

Nutrich Prorich Whey Protein İçeriği

Vücut geliştirmek için spor yapanların temel amacı, kaslarının hacminin artması ve belirgin bir hale gelmesidir. Bunun için farklı egzersizlerin yapılması ya da farklı tekniklerin uygulanması söz konusudur. Hangi teknik tercih edilirse edilsin, protein takviyesinin önemi yadsınamaz. Bu noktada Nutrich Prorich Whey Protein çok yerinde bir seçim olacaktır.

Nutrich Prorich Whey Protein, günlük protein ihtiyacının karşılanması ve vücut geliştirme sporları ile ilgilenen kişilerin ihtiyaçlarına cevap vermek için geliştirilen bir whey protein üründür. Avrupa standartlarına uygun bir protein kaynağı olan söz konusu ürün; aminoasit, mineral, vitamin ve bunların türevleri bakımından oldukça zengindir. İçerisinde konsantre whey protein ve izole whey protein vardır. Geliştirme sürecinde köpürme ve karışma üzerine bir takım çalışmalar yapılarak bunların minimum seviyeye inmesi sağlanmıştır. İçerisinde 106 servis olan ürünün bir ölçeğinin yaklaşık %70’i proteinden oluşur. Ayrıca zenginleştirilmiş aminoasit kompleksine sahiptir.

Ürünün bir ölçeği yaklaşık olarak 33 gramdır ve bunun 23 gramı protein, 5 gramı karbonhidrat, 2,5 gramı şeker, 1 gramı yağ ve 1 gramı da doymuş yağdır.

Bunların haricinde içerisinde çok sayıda vitamin ve mineral olduğu da bilinmelidir.

Nutrich Prorich Whey Protein Besin Değerleri

 

Nutrich Prorich Whey Protein Özellikleri

Ürününün içeriği genel olarak bu şekildedir. Nutrich Prorich Whey Protein’in dikkat çeken özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Konsantre ve izole whey protein içerir.
  • İçerisinde ekstra bitkisel protein bulunmaz.
  • Her porsiyonda 6 gr BCAA vardır.
  • Ekstra glisin vardır.
  • Köpürme ve karışma noktasında herhangi bir soruna neden olmaz.
  • Aspartam içermez.
  • Her porsiyonda 2 gr kreatin monohidrat içerir.

 

Fiyat ve Bulunabilirlik

Protein ihtiyacını etkili bir şekilde karşılayan ürün olan Nutrich Prorich Whey Protein, birçok noktada satılmaktadır. Bundan dolayı ürünün bulunması noktasında herhangi bir sorun yaşanmaz. Sporcuların beklentilerini tam olarak karşılamasına bağlı olarak gıda takviyesi satan mağazalarda ve internette rahatlıkla bulunabilen bir ürün olduğu söylenebilir. Nutrich Prorich Whey Protein ürünü bir “Alo Protein” markasıdır. Ürünü, Alo Protein resmi websitesinden sipariş vermek için tıklayın.

3500 gramlık ürünün fiyatı Aralık 2019 tarihi itibariyle 309 TL’dir. Servis miktarı 33 gram olan üründe toplam 106 servis vardır ve servis fiyatı 2,92 TL’dir. Bu rakamlar dikkate alındığında ürünün genel anlamda fiyatının uygun olduğunu söylemek yanlış olmaz.

 

Kullanım Kolaylığı

Nutrich Prorich Whey Protein, lezzet bakımından da özenle geliştirilmiştir. Kendine has ve yumuşak bir içimi vardır. Enfes çikolata aroması sayesinde rahatlıkla tüketilebilir. Ürün su ya da süt ile karıştırılarak kullanılabilir. Bunlardan hangisinin tercih edileceği, kişinin durumu dikkate alınarak belirlenir. Bir ölçek ürün, 300-500 ml olan bardağa atılır ve daha sonra üzerine su ya da süt ilave edilerek içilir.

Ürünün kullanım miktarı, sporcunun seviyesine bağlı olarak değişir. Eğer ilk defa protein takviyesi alınıyorsa sabah kalkar kalkmaz ve antrenmanlardan sonra alınmalıdır. Daha ileri seviyedeki sporcular içinse kullanım miktarı biraz daha artırılabilir. Bu konuda spor hocanıza danışmanız daha uygun olacaktır.

 

Nutrich Prorich Whey Protein Tozu Yorumları

Nutrich Prorich Whey Protein tozu ürününü kullananların sayısı bir hayli fazladır. AloProtein resmi websitesinde yapılan yorumlara bakacak olursak 100 üzerinden tam 96.25’lik bir skora sahiptir.

Ürünü kullananların yorumları ise çok olumludur. Spor yapan birçok kişi üründen memnun olduklarını ve ürün içeriğinin bir hayli zengin olduğundan bahsetmiştir. Fiyat ve performans açısından çok iyi bir ürün olduğu da yorumlar arasındadır. Yorumları daha detaylı incelemek isteyenler, ürün sayfasının alt bölümündeki “Facebook Yorumları” başlığına bakabilirler.

 

Genel Değerlendirme

Nutrich Prorich Whey Protein için genel olarak ihtiyaca cevap veren, uygun fiyatlı bir üründür. Kas kütlesinin oluşması için gerekli olan protein miktarını içerir. 33 gramlık ölçeğin 23 gramının protein olması ve içerisinde farklı vitamin ve minerallerin bulunması önemlidir.

Nutrich Prorich Whey Protein Tozunu Resmi Websitesinden Satın Almak İçin Tıklayın.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Yanıt verin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir